maanantai 20. joulukuuta 2010

50


Ma
Herään ja matkaan Tikkarinteelle verikokeisiin. Tarkoituksena on katsella onko Remicaden tiputukseen mitään periaatteellisia esteitä, kuten tuberkuloosia. Odottelen sairaiden ihmisten keskellä puoli tuntia ja pääsen kokeisiin. Hoitsu kaivaa esiin 15 senttisen neulan ja katsoo suoraan silmiin nauraen räkäisesti. Seuraavaksi herään kun pari hoitajaa pyörii ympärillä ja toinen toteaa: nyt sen silmät aukes, hyvä merkki. Makailen vielä parikymmentä minuuttia ja lähden kusinäytteen kautta kotiin.

Loppupäivä menee töissä ja illalla parisuhde-elämää.

Ti
Herään ja menen Areenalle valmennustehtäviä hoitamaan. Akatemian treeneissä ohjelmassa on 8x1000 metriä minuutin palautuksella. Hyvin näyttää sujuvan niillä jotka treeneihin ovat tulleet, Metsälän juoksu näyttää olevan rentoa. Kymmeneltä valmentajien kokous ja siitä lounaalle. Iltapäivällä olen töissä ja illalla parisuhde-elämää.

Ke
Herään ja menen Areenalle valmennustehtäviä hoitamaan. Uskaltaudun myös itse hieman urheilemaan. Ohjelma on seuraavanlainen: 2 km hölkkää, tasapainoilua, juoksutekniikkaa ja penkki/vatsa/selkä. Mukavaa liikehtiä taas vaihteeksi, mutta samalla hieman masentavaa koska tuntuma on jokseenkin heikko. Fiilis on semmoinen että tekisi mieli laittaa nastarit lopullisesti naulaan.

Loppupäivä menee töissä. Tuukka soittaa ja ehdottaa mökin varaamista miesten iltaa varten, mikä ettei.

Illalla käymme katsomassa miten ne irtokarkit maistuvat ja siinä ohessa kankaalla liikkuvat Napapiirin Sankarit. Sole poka mikhään.

To
Herään ja menen Areenalle valmennustehtäviä hoitamaan. Tällä kertaa teen ihan täysipainoisen harjoituksen. 20 minuuttia juoksua ja 1h20min voimaharjoittelua. Olo alkaa olla normaali. Tunnisteet: rauta, totteleminen, nöyrtyminen, tikki.

Päivällä liikun työasioissa eli suunnittelen lauantaisen AV-leiripäivän ohjelman ja treenit. Iltapäivällä suoritan jouluostokset. Ostan itselleni hokkarit, mailan ja kiekon.

Illalla on pakko lähteä hieman lämmäilemään. Luistelu ei 15 vuoden tauon jäljiltä kulje, semminkin kun terät pitää kuulemma ensin teroittaa. Parahultaisesti pakkastakin on 20 raatia. Kivaa kuitenkin ja huomenna on miesten ilta.

Pe
Herään ja menen vesijuoksemaan.
AV-leiripäivän peruminen, lounas, maanomistajien selvittelyä ja kotiin.
Miesten iltaan.
Lenkki 43 minuuttia.
2,7 kiloa wingsejä, kolme pakettia makkaraa, 2 keissiä kaljaa, 1 pullo brandya, 1 pussi karkkia.
Kotiin puolenyön jälkeen.

La
Herään ysiltä ja olo on jokseenkin hyvä. Yhentoista persiissä lähden juoksemaan. 6 kilsaa 30 minuuttiin ja 20 minuuttia porrashyppyjä. Pakkasta on 20 raatia ja kunnon itätuuli, lenkkarin pohjat jäätyvät koviksi. Ei mitään järkeä.

Päivä menee totuttuun tapaan urheilua katsellessa. Illalla kuitenkin AP:n kanssa lämimään reiluksi puoleksi tunniksi ja siihen päälle sauna.

Su
Aamiainen sänkyyn ja kuntosalille. Amarillossa Whiskey Chicken ja valmistujaisissa muut herkut. Hyvä meininki.

Illalla sählyä 53 minuuttia keskisykkeellä 139.

Kommentit:
Hyvä viikko, monipuolisesti tuli tehtyä kaikenlaista. Alkuviikosta sairastelun jäljiltä hieman maassa, lopussa taas hauskaa.1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.