lauantai 5. helmikuuta 2011

Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan

Sellainen se työmiehen lauantai. Itekkin olen nykyisellään ainakin jossain määrin työmies. On toiminnanjohtajan töitä, on av-valmennusta, on kirjoitushommia (ainakin tulossa). No, se on hyvä että on ja aika menee nykyisellään kuten lentäessä eli siivillä. Viinikin on mukiin menevää jne.

Mieli on tehnyt jo aikaisemmin asiasta mainita, mutta enpä ole tohtinut liiemmälti rumpuja paukutella ja henkseleitä rumputella. Eli viimeiset neljä viikkoa on harjoituksellisessa mielessä sujunut mukavissa ei niin ahtaissa ja ahdistavissa merkeissä. Pääasiassa olen harjoitellut kahdenlaisia harjoituksia: kevyitä ja kovia. Perusmätöt on jätetty Tonderin Jampalle, hyvin Jamppa on ne hoitanutkin.

Tänään oli aika TV-kovan. Paikaksi valikoitui BB-gymin matto ja lämmittelyt oli tarkoitus tehdä Areenalta käsin. Kaartaessani kukonlaulun aikaan kohti Areenan parkkipaikkaa AP lopetteli jo ratavetoverkkojansa ja kohti Gymiä hölkötellessäni vastaan rullasin Tuomo Lehtinen erittän kepeällä askelluksella. Tuntuu että jotain kummalllista aikaa tässä nyt eletään, suuria muutoksia on näköpiirissä. Merkit ovat selvät.

Tässä kohtaa lienee turha kertoa omasta treenistäni mitään.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.