torstai 28. huhtikuuta 2011

Halden kumoo

On se nyt että pitää herätä 6:30 kun olis pitkästä aikaa mahdollisuus nukkua pitkään. Ja ihan omassa hotellihuoneessa vielä.

VeVen bussikuski Aake piti aina reissuun lähdettäessä pienen puheen, joka loppui tavallisesti HALDEN KUMOON!- lauseeseen. Harvemmin se onnistui, mutta ainakin kerran muistan näin käyneen. Arvelin tässä aamutuimaan Kungens Kurvalta herätessäni, että siinähän se olis hyvä tavoite KR2-joukkueelle. Niin, siellä sitä taas kakkosessa ollaan. Ei riittäny viime viikonlopun näytöt ykköseen, eikä mulla siitä mitään mussutettavaa ole. Ihan oikeat valinnat. En vain ehtinyt viikossa riittävän hyvään iskuun.

Juoksin siis viime viikonloppuna kisat lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina. Lauantain Finnspringissä suoritus oli ok-tasoa, samoin sunnuntaina ja maanantaina. Kaikissa pummia tuli se 2 minuuttia, paitsi maanantaina enemmän. Siihen kun lisätään lauantain ja sunnuntain heikko esitys fyysisesti, niin ei auta. Lauantaina olin muistaakseni kuudes, sunnuntaina voitettiin viesti ja maanantaina oisin ollu 11. ellei sitä kisaa olis hylätty. Siihen kisaan olin sijoitusmielessä kuitenkin tyytyväinen.

Mikä noihin pummeihin oli syynä. Itseluottamusboksi oli jäänyt täyttämättä. Jos luottoa liikehdintään metsässä ei ole, niin sitä ei ole. Ja sitten jollain rastilla tulee hötkyiltyää. Harmi kyllä sitä boksia ei voi rahalla täydentää, ei sillä että sellaisia rahoja tilillä roikkuisikaan. Täydentäminen tapahtunee seuraavan kahden viikon aikana lenkkipoluilla ja rastimetsissä. SM-erikoispitkillä tilanne on toivottavasti jo toinen. Sen tässä on kuitenkin oppinut, että uudet vastoinkäymiset odottavat aivan nurkan takana valmiina iskemään. Pitää vaan olla hyvin hissukseen ja huomaamattomana.

No, toivotan kaikille onnea Tiomilaan. Jos nyt tuntuu hieman epävarmalta niin älkää huoliko, kyllä se hermopummi sieltä tulee! Jossain vaiheessa rataa kyllä luotatte johonkin toiseen enemmän kuin itteenne ja meette väärälle hajonnalle!

Tsemppiä Haldeniin kumoon menemiseksi.

Lähen täydentämään boksia tohon 25manna -96 maastoon. Silloin VeVen suoritus meni plörinäksi Katteluksen Kexan lukiessa väärää väliä, ei ollu poksi täynnä. Itellä oli kyllä ainakin paluumatkalla, ne oli niitä ekoja kertoja kun se poksi olikin täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.