tiistai 18. kesäkuuta 2013

Yläkanttiin meni

Juoksin Jukolassa toisen osuuden ja onnistuin tulemaan toista kertaa peräkkäin kärjessä vaihtoon. En kiellä, etteikö se lämmittäisi mieltä. Viestimenestys perustuu kuitenkin pohjimmiltaan siihen, että jokainen yrittää loistaa osuudellaan, eikä joukkuepeliin. 

Menin Jämsään torstaina, ja samaisena iltana tehty yöharjoitus muodostui kisan kannalta varsin tärkeäksi. Kaikki sen harjoituksen tehneet olivat majapaikkaan tullessaan hyvin nöyriä poikia, koska maasto todettiin vaativaksi kaikkien toimesta. Luulen, että ilman tuota harjoitusta olisin ampunut ihan liian kovaa ja tehnyt virheitä.

Jere asetti ekalla osuudella riman korkealle meille muille tullen ainakin melkein jokaiselle TV-rastille kärkikolmikossa.  Siitä oli kaikkien hyvä lähteä Jersenaattorin osoittamalla tavalla. Mitään matkakertomusta en jaksa näillä aamuilla ruveta kirjoittamaan, niitä kirjoitellaan yleensä kolmannen osuuden tapahtumista. Hienoa siellä kuitenkin oli taas kerran.

Voittojuhlat on tällä erää lopeteltu ja asia siirretty syrjään. Perjantaina ja sunnuntaina on edessä tärkeitä koitoksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.