keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syksyn satoa

Syksyt eivät ole veljiä keskenään. Toisinaan syksy on kuulas ja loistaa kaikissa ruskan väreissä, joskus taas homma kääntää enemmänkin ankean harmaan syyssateen puolelle.

Tämän syksyn kisakalenteri käsitti seitsemän starttia, joista kolme jäi kokonaan väliin ja yhden keskeytin flunssan takia. SM-pitkälläkin jouduin karsinnan jälkeen miettimään ihan tosissaan, että pystynkö starttaamaan seuraavana päivänä. Semmoista se on ja niin edelleen ja niin edelleen.

Kausi on suunnistuksen osalta tältä erää ohi. Olisi kiva päästä lenkkeilemään lähipäivinä, koska nilkkaoperaatio odottaa kolmen viikon kuluttua ja sen jälkeen tulee lisää pakkolepoa. Itse asiassa tarkoitus on seistä lauantaiaamuna klo 05:00 jossainpäin Espoota valmiina multisporttaamaan. Kisan nimi on X-kaato ja joukkueena Road Runners Joensuu miehistönään Auvinen&Fincke. Eli huomenna lenkkikunnossa kiitos.

Ja onhan siellä se Vaarojen Maraton 1,5 viikon kuluttua. Kovasti olen uhonnut sellaisella reittiennätyksellä, mitä ei ihan heti rikota. Uusimpien tietojen valossa liimaudun kaksikon Pyylampi&Reiman peesiin ja roikottelen siinä kunnes räväytän loppunousussa separikirillä sijalle seitsemän.    

Yksi asia meinasi unohtua. Nimi on sisässä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.