keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Universaali nuivuusmaksimi

Tapahtunutta:
Kauden kaatajaisten jälkeen aloitan muutaman päivän viiveellä harjoittelun. Se maistuukin mukavasti, jopa liiankin kanssa. Jouluun asti aika menee kuin siivillä, harjoittelua, kahvittelua, 3 hiihtoleiriä, tasaisin väliajoin juhlintaa. Välillä elämä maistuu, seuraavassa hetkessä taas ei. Normaalia toimintaa siis.

Harjoittelen vuoden vaihteeseen saakka normaalia kevyemmillä tehoilla, ajatuksena on aloittaa kovien tekeminen vasta niin myöhään jotta voin säilyttää nousujohteisuuden paremmin. Suuntaan tätä varten Portugaliin kahdeksi viikoksi. Ekalla viikolla saan aikaan yhden vetotreenin, siinäkään en mahda Mylläriselle mitään. Toisen viikon olen kuumeessa enkä tee mitään. Pojat lähtevät harjoittelemaan kolme kertaa päivässä. Parempi vain, eipä tarvi kuunnella sitä iloisuutta. Iltaisin kuuntelen lasien kilahtelua kostoa janoten.

Siellä sängyn pohjilla hikoillessani ja samalla palellessani päähän alkaa kertyä asiaa niin paljon, että päätän perustaa blogin. Tuskin se hyvä tulee olemaan, mutta onpahan jotain tekemistä keväällä sitten. Saanhan kuitenkin jonkun vamman.

Kassellaan syssymmällä.

3 kommenttia:

  1. Hienoo, blogin perustaminen kannattaa aina.

    VastaaPoista
  2. Aika hieno kuva sulla tossa yläkulmassa. Tosin ei teksissäkään mitään valittamista, mutta se nyt ei sinällään ole mitään uutta. Koitahan pitää ittes terveenä ja ehjänä niin jaksat sitten kirjoitella blogijuttuja suuren yleisön iloksi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.