keskiviikko 18. helmikuuta 2009

MM-hiihdot

Tässä miun veikkaukset suomalaisten edesottamuksista:

Yhdistetty
Viimeisimpien analyysien mukaan Koivuranta vaatii 1.45 etua Moaniin. Se taas vaatii erittäin hyvää hyppyä. Koivuranta on kyl aika pirun hyvä taktisesti ajateltuna ja pystyy lopussa haastamaan kovempia hiihtäjiä. Veikkaan että mitalia tulee, kultaa jommassa kummassa kisassa.

Mäkihyppy
Hapa Opa on tikissä ja itseluottamus korkealla. Sanotaan mitä sanotaan mut Hapa Opa on myöskin kova kilpailija ja tipatonta on alla jo useampi kuukausi. Sanoisin että murjasee ronssin kylkeen, jopa hopiaan. Schlieri voittaa ja siin ot sitte niitä Ammaneita ja Hapa Opia. Hautamäki on seittemäs jossain kisassa. Onko näillä muuten useampia kisoja?

Hiihto
Kel on cerat veressä ni kulku katoaa mystisesti. Kyl Kuikka ja Saarinen mitalin saa mut tiukas on kaksoivoitot. Kyöstin perdaalilla tulee jommalle kummalle mitskuumi. Muranen saa rintistä ronssia ja Roposka hopiaa kolmekyöstiseltä. Viestissä varma kulta. Yleisesti ottaen Kuitusen kisat menee penkin alle, kunto jäi tourille.

Miehet ei saa yhtään mitalia, paras on Sotakoira Mustin sanotaanko seittemäs sija 15 perdaalilla. Nousiainen on keskenkuntonen ja ootas nyt, mikäs sen nimi olikaan, nii joo Heikkisen Masa sippaa. Lallukka vetää liian kovat viimeistelyt ja Kattilakoskella on nuha. Rinttereistä en tiiä, joku voi päästä puolivälieriin. Viestissä kuudes.

Se oli siinä. Oon ihan sipis.

4 kommenttia:

 1. Onhan yhdistettyyn keksitty varmuuden vuoksi kolme henk.koht. kisaa ja joukkuekisa et kaikki on ilosia

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se Masa sippas, jäi vikalla vitosella vähän turhan paljon Andrus Ve(t)er(an)palulle.

  VastaaPoista
 3. Nousiainen on keskenkuntonen ja ootas nyt, mikäs sen nimi olikaan, nii joo Heikkisen Masa sippaa

  VastaaPoista
 4. Siähän se sälli oot näitä veikkailemaan. Tulee mieleen taas se Oberstdorfin MM:ien norjalaisten kolmoisvoitto yhteislähtökisassa.

  Laitoin Swixin ceraa fisserin pohjaan. Ilmankos ei kulkenut, jos sen tarkoitus onkin rakentaa hartiapito.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.