perjantai 27. helmikuuta 2009

Shokkiuutisia

Huomenta
http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_maakunta/tulipalo_suositussa_ramin_grilliss%C3%A4_5079271.html

Hyvä ettei käynyt pahemmin, on meinaan hyvät sapuskat. Etenkin jättihärkä, ja aina löytyy amispoikia jonka kanssa voi vaihtaa mielipiteitä autoista.

Ens maanantaina voi alotella juoksua. Mie olin aatellu jotain nelkytminuuttista heti kärkeen, mut Miika palautti maan pinnalle. Kuulemma ekaks 10 minuuttia ja heti perään keskiviikkona vartti. Eli suomennettuna ens viikolla jauhetaan vielä korvaavia. Sen jälkeen onkin vielä neljä päivää aikaa Italian keikkaan. Jälleen suomennettuna eihän siellä voi varmaan juosta ku kerran päivässä. No sit treenataan niin ja otetaan iltapäivät aurinkoa, oikeastaan silleen mie pääsenkin kovempaan kuntoon. Todennäkösesti ennen Italiaa ei pysty vetämään yhtään kovaa treeniä uosten, maksimissaan yhden, ohan se vähän pelottavaa.

Viikon päästä, eli 7.3 todennäkösesti klo11 kajahtaa Börjen ampuma tykinlaukaus Spärdärivaaran (Aaron nimitys Pärnälle) hiihtokekuksessa. Kyseessä on vuotuinen 30 kilometrin hiihtokilpailu kilpavitosella, siin on semmonen tonni nousua...tän tason hiihtäjille aika kova pala ja yleensä maksimissaan kolme jahvettia on päässy maaliin. Tänä vuonna tuo lukema on varmasti suurempi. Viivalla ovat ainakin Suomen eliittiin pitkänmatkanhiihdoissa kuuluvat Antti H. Harju ja Tuomas T. Tervo sekä tuhansittain hiihtokilometrejä nielleet Hannu Airila, Jere Pajunen sekä Antti Nurmonen. Mahdollisesti myös Johannes Pohjala, jota en ole nähnyt harjoituksissa sitten joulukuun, silloin Joensuussa saatiin ladut kuntoon. Kilsoja miehellä on takanaan miljoonia. Vielä 2 viikkoa sitten, kun alottelin hiihtoa, tuntu ettei siitä hommasta tule mitn. Tipuin yhellä lenkillä Asikaisen Ranen kyydistä, eikös Rane ole jo seiskakyöstisissä? Nyt on jo varmaa, että mukana ollaan. Voitto on mennyt jo Antille, siitä ei liene epäselvyyttä. Mutta tavoittelen, kivenkovasta vastuksesta huolimatta kunniakasta toista sijaa. Sori, siis kolmatta. Tervohan oli Finlandiassa aivan sensational. Lähenkii tästä louhimaan kympin täysillä, josko sais keskisykkeen yli 150 iskun.

2 kommenttia:

  1. Ei kannata unohtaa Ahtiaisen Perttiä ennakkospekuloinneissa...

    VastaaPoista
  2. Niirasen Arska saattaa myös tulla puun takaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.