maanantai 31. elokuuta 2009

Ajan lappiin päin

Kirjottelen tätä jutustelua pelkääjän paikalla. Nykyään on näitä mokkeleita vai mitä morkuloita nämä on. Ohitettiin muuten just yhtiön auto. Niin tosiaan onnistuu tämä internetsurffailu jopa Juuan tietämillä.

Lähettiin tosiaan tuossa tunti sitten työstelemään kohti Saariselkää. Se sijaitsee lapissa ja siellä on kuulemma ruska, mikäli kaikki sujuu kuin unelmissa. Viime aikoina on tullut mieleen, että olishan sitä aika pirun mielellään valmistautumassa paraikaa SM-kisoihin. Olis hyvässä tikissä ja näin eespäin. Metsää kun katselee niin tulee oikein suunnistushimot päällensä. On tässä kuiteskin kohta viis viikkoa edellisestä kerrasta. Opinpahan olemaan. Toisaalta fiilis on semmonen että kyllä tuolla lapissakin ihminen varmaan viihtyy. Pystyy siellä just ja just viikon verran oleskelemaan.

Edessä on meikäläisen elämän eka loma. Ellei lasketa joskus lapsena suoritettuja matkoja. Nyt on kuitenkin viiteentoista vuoteen ensimmäinen matka, milloin ei treenata. Toki siellä käpeksitään kairassa, mutta hissukseen ja nautiskellen. Ja se on aika jeessiä se! Niin ja lauantaina mennään Laanilaan kullanhuuhdontakisoloihin.

Nyt on muuten matkassa kovan luokan levyjä. Johnny Cashit, Loirot ja muut. täällähän meien piti äänitellä myös levy: artistina Soiro ja debyyttijulkaisu Saariselkä. Ei saatu aikaseksi ja Nurmonenkin (kovan luokan mörisijä) joutu menemään SM-kisoihin niin siirretään se ens vuoteen.

Toivotan kaikille mukavia aikoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.