keskiviikko 5. elokuuta 2009

Verkot vesille ja sitä rataa

Villi rakkauden kesä 2009 alkaa olla jo ehtoopuolella. Täytyy sanoa että hauskaa on ollut. Ehkä jopa hauskinta koskaan ikinä. Alkukesä meni suunnitelmien mukaan urheiluhommissa. Oli siinä Jukolaa, Italian pitkää leiriä ja MM-katsastuksia. Ne meni kaikki hyvin. Jukolassa nopein, Italiassa treenit niinku pitää ja katsastuksissa sijat 4, 7 ja 6. (Olin myös 20. yhessä kisassa mut sitä ei kerrota). Jos oisin halunnu kisohin niin olis varmaan pitäny voittaa kaikki kisat, vanhoja näyttöjä kun ei ole. Valinnat meni omasta mielestä oikein, ja hyvää oli Muukkosen valinta. Se osoitti että vielä tänä päivänäkin on mahdollista juosta katsastuksista kisoihin.

Katsastusten jälkeen päätin ottaa viikon verran rennosti ja alotella sen jälkeen sm-rojektin. Vedin siinä rokkiviikonlopun ihan antaumuksella. Sen jälkeen meillä oli seuran leiri Koli-Joensuu-akselistolla. Tuli treenattu siinä ihan kunnolla mutta sen suuremmin ressailematta. Selkä oli helkatin kipeä ja mieli alkoi pikkuhiljaa madaltua, samoin ääni. Laadin kuitenkin ohjelmistot sm-kisoloihin asti elätellen toiveita. Viime viikolla ryhdyin toimeen ja aloin elää kuten urheilijan pitää. Keskiviikkona piti tehdä mäkivetoja, mut selkä ei perinteiseen tapaan vetreytynytkään päivän mittaan ja ne piti jättää väliin. Varpaissa ei ollut oikein normaalia tuntoa joten ajattelin että kaikki ei oo kohillaan. Perjantaina sitten tutkittiin ja huomattiin että jaloissa on hitaat refleksit sekä vasemmassa huono ihotunto. Ei muuta ku ukko sivuun ja katellaan ens kaudella.

Aattelin tässä nyt AIKA TARKALLEEN lomailla. Ei jaksa alkaa painaa mitään korvaavia kun ei ole kisojakaan ennen ens kevättä. Ehkä parin viikon päästä sitten altaaseen ja niin poispäin. Sen verran hankala vuosi on tässä ollu kaiken kaikkiaan että pieni loma on nyt tarpeen. Rasitusmurtumat, jumit, allergiat, selkävaivat ja muut siihen päälle. On niin sanotusti vastustanut. Ens vuonna lyön systeemit uusiks kaikin puolin ja isken takaisin kovempana kuin koskaan.

Ollaan tässä parin viimesen viikon aikana siirrytty viehekalastuksen lisäksi myös verkkokalastuksen puolelle. Verkkoja on laskettu sinne ja tänne. Uusimpien spegulaatioiden mukaan tuohon Kimmelin rantaan kun asettaa poikittain semmosen oikein tiheesilmäsen niin sieltä niitä punalihasia tulee. Viime syksynä käytiin Tuukan kanssa sillä sektorilla vapojen kanssa heilumassa ja huomattiin että on hyvä paikka. Ekalla kerralla miulla tärppäs siinä Ilosaaren kulmassa ja Tuukalla heti toisella kerralla Kimmelin puolella. Sen jälkeen on pyydetty ahkerasti mutta heikommalla menestyksellä. Saa nähdä mitä syksyn pyyntikausi tuo tullessaan, verkot on jo tosiaan viritetty ja luvat kunnossa.

18.9 Tikkala + Kiteenhovi

2 kommenttia:

  1. EsSu:n junioreille tiedoksi, että nyt puhutaan pimpsasta.

    VastaaPoista
  2. puhuttaispa, ja kalastuksesta, ei näitä peräkylien suomirokkijuttuja jaksa enää millään

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.