lauantai 5. kesäkuuta 2010

Laakereilla lepäilyä

Tällä viikolla olen lepäillyt pääasiassa laakereilla. Maanantaina lepäilin 50 kilsaa, tiistaina 90, keskiviikkona vain 40, kunnes torstaina räväytin 112 tuhatta metriä. Laakereilla lepäilyn lisäksi olen liikutellut päässäni miljoonia tunnekuohuja, kävin nimittäin Kalevan Rastin keskiviikkoharjoituksissa. Sepä olikin tarinan arvoinen tapahtuma se. Vartiaisen suvun toiseksi kuuluisin edustaja (Jennin jälkeen) Börje oli laatinut tulevaa Jukolan viestiä varten kaksi kappaletta noin 2,5 kilometrin vetopätkää suosikkimaastooni Kauheeseen. Ensimmäisessä vedossa kunnioitin isojen pysyyjen muistoa (1995-2006) tyytyen naisten vauhtiin. Toiseen löin kaikki peliin ja nappasin voiton Jeren, Simon ja Hei Hei Heinosen nokan edestä. Ei täs oo mitään järkee. Happi kulki niinku se nyt vaan voi kulkea, karttaa en pystynyt lukemaan koska en ollut juossut 4,5 viikkoon. Ei se mitään, kompassilla vaan isoihin kohteisiin ja siitä sitten tarkasti lipulle, nauste oli valmis. Ehkä noi pyöräilyt ja ruumiilliset työt on tehny hyvää. Viime päivinä olen harkinnut jopa Jukolaan osallistumista, nelosen tai vitosen avaus kiinnostaisi kovasti. Laskinpa vielä että kipulääkkeitä riittää sinne asti eli se on mahdollisuuksien rajoissa.

Sen verran pitää vielä maustaa että kävin avaamassa urani tempokuskina. Reittinä toimi Joensuun Pyöräilijöiden Iiksen tempo eli 11,5 kilsaa tasaista kuin tasaisuus. Eipä sieltä vielä kovinkaan lupaavia tuloksia saatu aikaiseksi, sen verran kiristin lopussa että löin Tuukan ajan viidellä sekunnilla. Pitäähän koutsin opettaa valmennettava olemaan. Amatöörisarjassa olen nyt tilastoissa toisena, 7 sekuntia Auvisen takana. Laitetaanpa tähän vielä aika joka on 17.53. Isot pyssyt vetää reilusti alle kuuteentoista. Kyllä mie sen vielä tempasen minuutin kovempaa kesän mittaan.

Vaikuttaa siltä ettei täs o mitn järkee. Onneksi pääsen ens viikolla taas istutustöihin ja sitä seuraavalla pittää maalata talo.

Miljooniin tunnekuohuihin palatakseni. Jos nyt aatellaan ihan vaikka miljoonaa tunnekuohua jokaista vuorokautta kohti. Se tekee tunnissa 41666 tunnekuohua. Minuutissa 694 ja sekunnissa peräti 11,5 tunnekuohua. Yritä nyt siinä sitten vaikka ajaa neljän tunnin lenkkiä. Joutuu käsittelemään 166 664 tunnekuohua ja siitä on pakko sitten kurmauttaa suoraan Jokiasemalle.

1 kommentti:

  1. Tunnekouhuista puhuttaessa..Fincken seuraavat tunnekuohut koetaan Jukon-sen suurimman pallilla, kymppisakin merkkinä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.