maanantai 23. tammikuuta 2012

Kansa vaatii: vielä kerran Paavo!

Harjoituskautta on nyt laskujeni mukaan takana yhdeksän viikkoa. Jampan ohjelmat ovat olleet tiukkoja, mutta kuitenkin toteutettavissa tällaiselta selkärangattomalta nahjukseltakin. Päätreenejä ovat olleet pitkät vk:t, joiden pituus on noussut nyt 15 kilometriin. Lisäksi Areenan uudella mondolla olen takonut jonkun verran, esimerkkinä 10x1000m minuutin palautuksella.

Ehkäpä paras fiilis on tullut kuitenkin sunnuntain pitkästä lenkistä. Valmentaja-Jamppa on sitä mieltä, että kestävyyttä mulla on jo riittävästi, eli pitkää on tällä harjoituskaudella tehty vain kerran viikossa. Mutta se onkin sitten ollut melkeinpä aina sen 30 kilsaa. Aikaisemmin kahden tunnin lenkki on tuntunut todella pitkältä. Nyt olen huomannut, että ihminen menee vaikka 50 km jos joku sanoo että juokse. Eli tässä vaiheessa uraa kestävyyttä oikeasti löytyy, se on vain henkisestä kantista kiinni. Auviset on sitten erikseen, ne menee vaikka 1000km.

Meikäläisen pesti Kalevan Rastin työntekijänä loppuu ens tiistaina. Siirryn siitä sujuvasti takaisin opiskelujen pariin (toivottavasti). Raha tulee olemaan tiukassa, vaikka tulilla onkin muutama taskurahat tuova Brojekti. Pientä ressiä saattaa jatkossa tulla, luotan kuitenkin tuuriin ja siihen, että jotenkin asiat aina järjestyvät. Viheliäinen tie, mutta luotettava on.

Edessä on mielenkiintoinen vuosi monellakin sektorilla. Katsotaan miten ukon käy.

Loppuun vielä analyysi talvilajeista suomalaisten osalta.

Hiihto: ei minnee
Mäkihyppy: ei minnee
Alppilajit: ei minnee
Ampumahiihto: ei minnee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.