tiistai 3. tammikuuta 2012

Takana on rilluvuodet

Lauantaina juostiin Joensuussa uudenvuodenjuoksu. En nyt jaksa siitä sen enempää lätistellä, juoksin ihan hyvin. Kiitokset kuitenkin järjestäjille, hyvä että jotkut jaksaa järkätä tällekin seudulle juoksutapahtumia. Mie ainakin osallistun aina kun mahdollista.

Yllätys tuli siinä vaiheessa, kun oltiin lähdössä loppuverkalle. Jonne Lehtohan se siinä Areenan ovella käveli vastaan. Tässä vaiheessa päivän kulku alkoikin hahmottumaan, ainakin jotenkin. Saunottiin miesporukassa meillä ja katseltiin urheilua. Siitä sitten Kaivosaaren residenssiin, missä odottikin lisää väkeä ja kakut pöydässä. Erittäin miellyttävä yllätys.

Illan mittaan uuttavuotta, ja siinä sivussa meikäläisen synttäreitä juhlistettiin perinteisin menoin, eli mallastuotteita nautiskellen. Lisäksi ohjelmassa oli AP:n ja Matun ideoimana muutama kisa, toisen mie voitin. Onnistuin niistä toisen, sen tietokisan siis voittamaan. Taisin siinä olla paras. 

Koska olen nyt virallisesti vanhahko, en jaksanut enää yökerhoon. Enhän ole todellisuudessa jaksanut enää pitkiin aikoihin. 

Kiitokset kaikille muistaneille ja osallistuneille!


Sain tänään ohjelman huhtikuulle saakka. Näyttää siltä, että tässä joutuu vielä muutaman tiukemmankin kilometrin takomaan ennen kisoja. Onneks loppuu noi työt kohta niin ehtii ehkä palautumaankin, samassa tahdissa kuin pankkitilikin saldokin palautuu kohti nollaa.

Sieltä tuli Eurosportin kommentaattorilta kova analyysi. "Kyllä Jauhojärven ero viiden kilsan matkalla on ihan liikaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.