keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ranskalaisella tyylillä

Viisi päivää olisi vielä jäljellä. Eilen oli enemmän kuin lähellä etten varannut lentoja pois täältä. Seinät kaatuivat päälle ja rupes ikään kuin ahdistamaan . Rupesin kuitenkin laskemaan niille kahdelle treenille , jotka olin ekana päivänä tehnyt, kertyvää hintaa ja päätin että nyt saa riittää. Läksinkin sitten suunnistamaan .

Kahdesta vaihtoehdosta käteen jäi todennäköisesti se parempi. Tänään olinkin jo kukonlaulaessa kolmesti tietyllä. Kevyt käsi lääkäriin ja tyytyväisin mielin aamupalalle !

Koska jäljellä on viimeiset viisi,vedän ne ranskalaisella tyylillä, eli kolmen treenin päivätaktiikalla. Tänään aamulenkin, kymppi perusmättäen pipon laatimalla radalla, ja treeni. Huomenna roppaa auki kisavauhdilla + pari kevyttä. Perjantaina rentoa kerrasta pari kertaa. Sen jälkeen toivon pääseväni viivalle viikonlopun kisoihin.

Lauantaina distanssimatka 18,7km eli Vuokatin pitkän model event. Illalla sitten herkkyyttä yösprintistä. Sunnuntaina keskimatkalla juoksisit siekin joskus hyvin-suoritus.

Yölento siitä kotiin ja Ryhäsen hierontaan . Nyt kaikki peliin,menetetyt kisat pitää saada kiinni.

Kirjoitusvirheet johtuvat tästä puhelimesta. Syyttäkää häntä ja tulkitaan mitä tarkoitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.