lauantai 23. marraskuuta 2013

11.7 – 13.11

Pitkällisen ja moninaisia ajatuksia sisältäneen pohdintajakson jälkeen suunnitelmat jatkourheilu-uran suhteen ovat selvinneet. Jatkoa oli pohdittava, koska olin asian niin päättänyt. Eli heinäkuulle 2013 oli ajatuksia ja suunnitelmia, mutta sen jälkeen ei suurempia.

Miehän pistin jo ajat sitten nimen listaan Pariisin maratonille, joka juostaan siis 6.4 eli pari päivää ennen suunnistuksen EM-kisojen alkua. Olin myöskin tässä vaiheessa kohtuullisen varma, että suunnistusura on käsitelty. Ja itse asiassa olin sitä mieltä vielä 12.11.

Maratonia olen suunnitellut jo pitkään. Kävin pitkälliset keskustelut itseni kanssa siitä, että voinko mennä juoksemaan sitä maratonia, vai pitäisikö yrittää antaa näyttöjä suunnistuksen EM-kisoissa. Johtopäättelin niin, että kaikki on liian vaikeaa ja parempi mennä Pariisiin ihan vaan omaksi huvikseen.

Toivotonta ja liian vaikeaa yrittää selittää omia ajatuksia. Eikä niitä näin lyhyesti voi selittää. Suomeksi:
6.4 saakka maratontreeniä
7.4-> suunnistusta

Muutama asia ihan parin päivän sisällä avasi ongelman. Niiden seurauksena hokasin, että miehän voin tehdä just niinku huvittaa. Jos tekee mieli juosta maratonia Pariisissa, niin sitten se on tehtävä. Ja jos huvittaa sen jälkeen suunnistaa niin siinä tapauksessa se on tehtävä. Ja huvittaahan se. Siinä ei tarvi ketään muita kuunnella kuin itseään.


Lupaan raportoida täällä talven treeneistä. Eka tavoite on päästä juoksemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.