maanantai 2. maaliskuuta 2009

Aivan näinä päivinä...

...kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Apina pois selästä. Vedin tänään ekan juoksulenkin viiteen viikkoon. Miika oli antanu ohjeeksi että kymmenen minuuttia ensalkuun. No, valitsin semmosen lenkin minkä oon yleensä työntäny kymmeneen minuuttiin, oisko se ollu nelisen kilsaa...Myt meni 12 eli pitkäks. Mut jalassa ei tuntunu mitään! Ehkä paras fiilis sitten viime vuoden syyskuun. Linnutkin on heränny talviuniltaan ja kohta pääsee lämpöön. Tästä se lähtee hei äijät. OLEN KUNNOSSA!

Huomenna sit vetoja pyörällä. Uujee.

Tänä aamuna lehteä selaillessani näkökenttään osu kaks juttua. Jos haluaa laittaa kuolinilmotuksen Hesariin ni saa pulittaa 1200 egetsekkeriä eli euroa. Jo on kallista huvia sanoin mie ja lisään siihen selkään vielä että Karjalaisessa vastaava ilmoitus maksaa vain 300! Siinäpä muuten oiva mainoslause Pohjois-Karjalan maakunnalle.

KUOLE POHJOIS-KARJALASSA SIKAHALWALLA!

Joo ja toinen jutska oli se kun oli näemmä uus miss suomi valittu. Essi Pöysti nimeltään. Tietäähän sen miten toikin juttu etenee, ensin vakuutellaan että suhde entiseen poikaystävään kestää kyllä missivuoden. Ei mene kun kaks viikkoa ni iltalehdet huutaa ESSI PÖYSTI JA POIKAYSTÄVÄ: ERO!!!!
No sit sitä mennään Hymyn alastonkuviin ja mahdollisesti saadaan sakot jostain mitättömästä jutusta. Siihen alkoholismit ja uskoontulot.

Ei muuta.

1 kommentti:

  1. Tässä uutta juttuideaa, ettei pääse tarinat loppumaan nyt kun makuun on taas päästy. :) Laitappa kuntoilijalle harjoitusohjelmaa Jukolaan! :) Minä ja varmasti moni muukin on nyt taas tajunnut sen tosiasian, että aikaa on enää rapiat 4 kuukautta ja kunto kaikkea muuta kuin hyvä. Kiitos! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.