tiistai 12. toukokuuta 2009

Kalat Kaloineen

Joskus silloin kun olin vielä nuori tykkäsin kalastella hyvinkin paljon. Kalastin joilla ja järvillä, meret jätin muille. Sitten aloin urheilemaan enenevissä määrin ja kalastelut jäi kalamiehille. Viime syksynä innostuin uudelleen ja ehdin siinä muutamana kuulaana lokakuun päivänä koskella käymäänkin. Läpi talven olen teroitellut koukkuja ja katsellut mahdollisia kesän kalakohteita. Perhojakin olisin sitonut mutta kun en perhokalastusta harrasta.

Aivan tässä lähitulevaisuudessa loppuva, pitkä mutta yllättävänkin menestyksetön urheilu-ura jättää jälkeensä tyhjiön. Tyhjiö on täytettävä jollakin aikaa ja rahaa vievällä harrastuksella. Itse olen miettinyt kalastusta ja golfia. Siinäpä vasta sopivat hommat mulle. Toki sitten kuvioihin tulevat syystalven hiihtomatkat Baariselälle sekä talviset golf- ja suunnistusmatkat Espanjaan. Mahdollisesti Portugaliin tai Italiaan. Päätyönä ovat kuitenkin kalastus ja golf.

Eilen avattiin kausi jossain Kiihtelysvaaran perukoilla. Ei tullu mitn ja oli kylmä mut hyvän fiiliksen se anto. Nuotiot ja kaikki oli kehissä. Nythän näyttää siltä, että maanantai on muotoutunut viralliseksi luontopäiväksi, tää oli jo toinen perättäinen.

Sitä mie oon vaan ihmetelly kun Patana meni maastoissa neloselle.

3 kommenttia:

 1. Ethän sää nyt vielä lopeta, hullu mies! Just kun oot päässy juoksuseuraan.

  VastaaPoista
 2. On toi Turkka kyllä aika eräukko. Mut toi lonkero kyllä pilaa sen seksikkyyden.

  VastaaPoista
 3. En aio edes tv:stä katsoa sm-maastoja. ja jos olisin lähtenyt niin nelonen ilman muuta. se on mahtava kisa kun rapiat sata ukkoa juoksee yhtäaikaa ja se palveloo hyvin rinttiä varten.. mutta tällä hetkellä eniten palvelee ihan muut jutut :)

  odotan plakettijuoksua 12km:ltä!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.