keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Miehet vanhenee, jutut huononee

Kärräilin äsken halkoja varastoon ja muistu siinä mieleen yks hauska spekulaatio tältä keväältä. Nimittäin jossain porukassa sitä mietittiin että olispa Ruutana. En nyt muista ketä siinä oli mut jos veikata pitää niin varmaan Tuukka ja Nurmonen, mahollisesti Pajunen pahimmassa ylikuntohoureessaan. Tai sitten saatettiin olla VeVen poikien kanssa liikenteessä, ehkä Lehto, Mattila, mahollisesti Töyrylän Matsukin. Ratilaisen Rantte siinä ei ainakaan ollu, koska aiheen spekulaatio jäi aika lyhyeksi. Ei siis menty siihen "niin sehän oliskin mielenkiintoista"-vaiheeseen.

No kuitenkin. Hapettomissa vesissä ruutanan selviytymisen selittää kyky luoda alkoholia vereen. Syyskuun lopulla maksan paino koko kalan painosta voi olla jopa 15 %. Siinä on syytä kerrakseen olla Ruutana, vois olla pienessä sihneessä koko talven.

Toukokuussa vietettiin Haaskan läksiäisiä Utran saaressa ja siinä yhteydessä tuli puheeksi semmonen homma että jos sitä oliskin Tilhi. Nehän vetää noita pihlajanmarjoja ja jos ne sattuu syksyn tullen olemaan pikkusen käyneessä tilassa niin tuiterissahan ne Tilhet sitten lentelee. Siinä Utransaaren laavulla oli muuten joku äijä polttelemassa piippua ja viettämässä aikaa. Olisko ollu niin että tän jutun jälkeen se totes on teillä kyllä jutut, mie taidan nyt lähteä.

Että tämmöstä sitä liikkuu päässä. Puhelinkin on taas vaihteeksi jossain teillä tietämättömillä. Saa nähä milloin löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.