keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Jos tämä peilikuva kertoo mihiin suuntaan kehitymme niin...

Kävin tänään lekurilla koska magneettikuvien tulokset olivat valmiudessa. Eihän sieltä mitään löytyny. Välilevyt ja muut täysin kohillaan, nestepitoisuudet samoin. Se on tietysti hyvä asia. Toisaalta kun selkä on ollut kipeä vuoden päivät ja nyt vielä mennyt huonompaan suuntaan niin tavallaan sitä olis jopa toivonu että jotain syytä löytyy. Mutta varmaan hyvä näin.

6 viikkoa on siitä kun kuntoutushommat alotettiin. 2 viikkoa lepoa (ja kuntoutusliikkeitä), sen jälkeen 2 viikkoa semmosta liikuntaa missä ei selkään tule tärähdyksiä. Eli hiihtoa ja vähitellen pyöräilyä. Tässä kohtaa tuli tehtyä virhe, tunnustan sen, ne kolme maastopyöräilyä nimittäin. Vaikka alla oli täysjousto niin ei se hyvää tehnyt. Eivätkä maantiepyöräilytkään hyvää varmaankaan tehneet. Mikäli omassa päässä liikkuisi järki, niin tässä kohtaa se olis ollu tarpeen. Uskoin ohjeita kuin sokea. No, pari päivää taas lepoa ja Lappiin kävelemään. Ajomatkat oli ilmeisesti liikaa ja buranaa piti ottaa. On se nyt perkele kun ei 27-vuotias mies pysty kävelemään ilman kipulääkitystä!

Eilen ja tänään kauppareissuilla iski kivut tappiinsa. Joku ärsytystila siellä taas on. Nyt levätään jumppaliikkeitä lukuun ottamatta syyskuu ja vältetään istumista. Syödään tulehduskipulääkekuuri. Graduhommat hoidan sängystä käsin makuuasennossa. Uskon että näillä eväillä fysioterapian lisäksi saan alotella viimeistään marraskuun alussa kivuttomat lenkit.

Pakko myöntää että tiukkaa tekee henkisellä puolella. Positiiviset ajatukset on aika vähissä tällä hetkellä. Mut koska olen semmonen jääräpää niin laadin päässäni jatkuvasti suunnitelmia ens vuoteen. Treenit lyödään nyt yksinkertaiseen muotoon. Välimuodot pois.

Suomi sai just rankkarin.
Litti ampuu.
MAALI

Samantien tasotus.
MIKSI?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.