tiistai 29. syyskuuta 2009

Nivelet naksautteleva tilanne

On muuten hauskaa alotella taas tätä urheiluhommaa. Olin pari kuukautta enemmän tai vähemmän pois pelistä ja siinä sitä oli aikaa pohdiskella syntyjä syviä tyyliin mikä on mennyt vikaan ja mitä pitää tehdä jotta ens vuonna pystyy välttämään esimerkiksi parit pitkät vammajaksot, keväiset jumit, liialliset matkustelut ja muut elämän ongelmat. Asiaa on tullut speguloitua erinäisten henkilöiden kanssa, näin ollen luulen nyt olevani selvillä asioista. Suunnitelmat on laadittu ja kuviot selvillä. Marraskuun alussa alkaa varsinainen työ.
Nimim. fressinä kesään 2010.

Periaatteessa ainoo mikä mietityttää on noi SI-nivelet. Eihän tilanne vieläkään mikään hyvä ole, vaikka meneekin parempaan suuntaan. Ei tässä ole mahollista juosta muuta kuin kevyttä, ja sitä teen lokakuussa 5krt/vko. Nyt oon käyny kolmesti naksauteltavana ja aina on auttanu. Harmi vaan että se apu kestää vain 5-6 päivää. Hoito on ollut aina maanantaina ja kivut on palannu molemmilla kerroilla sunnuntaina. Kaveri siellä OMT:lla sano että se vaatii useita hoitokertoja jos vika on ollu päällä näinkin pitkään. Miun tapauksessa vuoden. Toivottavasti homma menee näin. Ite suhtaudun aika pessimistisesti, sitä on jo alistunu kun tuntuu ettei mistään kuitenkaan ole ikinä mitään apua. Siinä tapauksessa vedän kipulääkkeillä ja etin seuraavan hoidon. Luulis että jostain löytyy apua joskus esim kymmenen vuoden sisään. Onneksi meillä on AP:n kanssa Bulgaria 2016-projekti, siellä on kuulemma veteraanien MM-kisat. Jos ei ole niin Sunny Beach kutsuu hylkeitä.

Ps. viime viikonlopun aktiviteeteista voi lukea osoitteesta ensivuonna.blogspot.com
Eipä sillä, tuskinpa noista mitään tajuaa

Lopuksi toivotan vielä kaikille suunnistusihmisille mahollisimman rankkoja lokakuun Ruotsinreissuja. Siellä on monet morkkikset eessäpäin. Toista se on meikäläiselä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.