tiistai 22. joulukuuta 2009

Jees but jees

Täällä ollaan taas. Jo Banglesin rappusilla Itiksen läppäri sylissä. Lämpömittari näyttää +28 eli ihan mukavaa keliä pitelee. Kävin tuossa aamusella takomassa vk-harjoituksena 10 kilometriä kansallisen tason naisten vauhtia. Itselleni siis varsin hyvää kyytiä!

Treenaan täällä pääpiirteittäin seuraavalla kaavalla:
1. päivä
Pari kevyttä lenkkiä+kp+mäkivoima
2. päivä
tv-kova tai vedot
kevyt lenkki
3. päivä
pitkä lenkki 90'-120'
mahdollinen verkkalenkki
4. päivä
kevyt

Näitä sitten tunteen mukaan peräkkäin semmoinen määrä että almanakassa seisoo 12.1.2010. Silloin meikäpoika lähti Joensuuhun!

Systeemit toimii täällä varsin mukavasti. Tällä kertaa eritysmaininnan ansaitsee joka ilta toistuva sport meal. Hinta yhden Castlen ja tipin kera noin 10 euroa, sen kehtaa pulittaa kun tietää miten hyvää se mulle tekee. Ruoka on näet erittäin maukasta ja sitä on riittävästi. Yleensä tuo rentouttava hetki toimii myös henkisenä tukena tämän raskaan harjoitusurakan luuhistavassa paineessa. Melkoista luksusta pystyy täällä elämään ihan näin köyhänä opiskelijanretkunakin. Voi tosin olla että loppuleiristä jätetään se Castle pois.

Vielä kun sain kulun.

1 kommentti:

  1. Toista se on pakkasen keskellä, kun pitää valita pitovoiteen ja Kayanon väliltä. Yhtäläisyyksiä Mombasan ylängön ja pohjolan tasangon välillä kyllä on: raskas jouluruoka kompensoi paikallisen ilmaston puuttuvan happikadon. Kotimaassa liikkuva urheilija tankkaa hiilarin lisäksi "Puttea" ja rosollia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.