torstai 10. joulukuuta 2009

Skodalla menee lujaa


En ole jaksanut kirjoitella viime aikoina aivan huippuaikojen tahdilla. Johtuu todennäköisesti siitä ettei elämässäni ole ollut mitään erityisiä ja mieleenpainuvia huippuhetkiä. Tässä Dr. Miikan kanssa asustellessa olen ollut panevinani merkille, että nuoruuden uho on aikalailla molemmilta kadonnut. Silloin joskus nuorena sitä puhkui aina syksyisin intoa, nyt treenataan ja keväällä räjäytetään pankki. Meidän kämpässä ei ole tällaista meininkiä ollenkaan. Ennemminkin ainakin meikäläinen on ikionnellinen, mikäli saan alle suhteellisen ehjän harjoituskauden ilman suurempia vammoja. Katsellaan sitten että laskeeko taso vai pysyykö ennallaan. Ja oikeastaan ensimmäistä kertaa olen siinä tilanteessa, että mahtuakseni edes Jukolan viestissä ykkösjoukkueeseen on alkukauden mentävä hyvin.

Kuten olen ehkä jo maininnutkin, kunto ei ole lähtenyt menemään parempaan suuntaan laisinkaan. Vaikea sanoa mistä se johtuu. Tai ei se nyt niin vaikeaa ole. Pohjimmainen syy siihen löytyy lantiosta, se kun ei toimi niin se ei sitten toimi. Aika säännöllisesti ainakin ennen kovia treenejä olen joutunut syömään buranaakin, sekään ei varmaan ihmiskeholle hyvää tee. Viikko sitten tein periaatepäätöksen että sitä en enää syö. Huomenna saan verikokeen tulokset ja se voi osaltaan selventää tilannetta. Ei ole mikään herkullinen tilanne lähteä kuukaudeksi leirille kun kaikki ei kropassa ole kohdallaan. Onhan se silti mentävä, ei viitsi peruakaan. Kassellaan sitte reissun jälkeen vieläkö ollaan juoksukunnossa ja missä kunnossa pää on.

Järkevämpi luovuttaisi jo. Onneks oon tyhmä!

On se kyllä hauska katella miten kovaa tuo Jan Rohaska harjoittelee. Tekee meille suomalaisille hyvää nähdä nykymaailman meininkiä, näyttää siltä että tehot on kovat silloin kun kyse on Keski-Euroopan pojista. Ja heti syksystä lähtien. Mieli tekis itekkin päästä jo vauhtiin ja ottaa Janista hyöty irti, siinähän voisi vaikka kehittyä samalla! Kyllä mie yritän jahka nyt pääsen iskuun, nyt ei pysty kun ukko katoaa horisonttiin välittömästi. Mitä hyötyä siitä nyt sitten on? On täällä muutkin lähteneet juoksuvauhdin parantamistalkoisiin ja syytä onkin.

Loppu

2 kommenttia:

  1. Aika totisen näköisiä poikia kuvassa. Ettei olisi puffit liian kireällä?

    VastaaPoista
  2. Joo älä missään nimessä alota millään määräpohjaisella peruskuntoharjoittelulla (140-200km/vk) vaan yritä painaa jotain maksimi tonneja ja vk-kovia heti kärkeen...

    t. Porsas the king of mountains

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.