maanantai 5. syyskuuta 2011

5.9.2011

Ei se nyt ihan niin mennyt kuin olisin toivonut. Suunnistin kohtalaisen hyvin, toki se perinteinen pari minsaa parannettavaa ei vaan riitä. Suunnistukseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen, voin sanoa olevani nykyisin kohtalaisen taitava suunnistaja.

Parannettavaa jäikin sitten sitäkin reilummin vauhdin osalta. Ei auttanut karsinnan pintakaasu, oliko se muuten sittenkään sitä? Vai luulinko ja toivoinko vain? Kuten jossain aikaisemmassa jutussa kirjoitin, urheilija yrittää loppuun saakka toivoa että olisi hieman parempi kuin todellisuudessa onkaan. Ja sitä esimerkiksi edellisen viikonlopun Huippuliigaonnistumiset ruokkivat oikein urakalla. Varmasti ainakin melkein jokainen finalisti toivoo salaa sisimmässään saavuttavansa hyvän sijoituksen, vaikka tietoa löytyisikin siitä ettei asiaa kärkeen ole. Ja ne loput toivoo sitä karsinnassa.

No, ei tässä mitään hätää ole. Fakta on se, että harjoittelu ei mulla ole ollut sitä mitä sen pitäisi olla. Tästä osa lankeaa elokuisen 12 päivän taudin piikkiin, osa sitten miehen heikkouteen. Sanoisin, että enemmistö menee jälkimmäiseen sektoriin. Keskarilla pystyn kyllä parempaan. Viestissäkin saumat ykköseen ovat nyt varmaan ihan hyvät, olinhan ainakin paras KR kotimainen. Se olisikin ensimmäinen kerta KR:n ykkösessä.

Tällä kaudella on tullut sen verran hyviä vetoja muutaman kerran, että kai sitä pitää itekkin laittaa Vuokatin kisat tähtäykseen. En kuitenkaan myy taloa, autoa, lapsia tai vaimoa. Säilytetään tässä kohtaa semmoinen kultainen keskitie.

Sen sanon että kovaa meni kärki eilen. Erityisesti Topi teki vaikutuksen, kova mies on kyseessä.

2 kommenttia:

  1. "Tällä kaudella on tullut sen verran hyviä vetoja muutaman kerran, että kai sitä pitää itekkin laittaa Vuokatin kisat tähtäykseen."

    Oikein!!

    VastaaPoista
  2. Vuokattiin, ehdottomasti!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.