lauantai 3. syyskuuta 2011

Karsintaa

Homma meni tänään suunnilleen kuten pitikin. Sijoitus sopimoilleen neljäs ja tuntuu että jäi varaa kiristää huomiseen ihan reilusti.

Päätin ensikertaa lähteä karsintaan hieman pintakaasulla. Tämähän on hieman riskialtista, etenkin jos käy kuten tänään eli ei näe muiden lohkojen suunnistajia. Koskaan en ole näin yksinäistä taivalta karsinnoissa tehnyt. Hieman oli jopa mielessä onko mahdollisesti vääränn sarjan kartta tullut otettua. Pointti oli siis siinä että jos meinaa jättää hieman kiristämisen varaa, jää vauhti helposti jopa liian alas. Tähän muiden suunnistajien näkeminen maastossa auttaa merkittävällä tavalla. Vauhti kalibroituu kuin itsekseen.

Ero kärkeen on aika ruma, etenkin pitkillä väleillä sitä oli tullut varsin reilusti. Toivottavasti huomenna sitten palkitaan tuoreellä päällä ja jaloilla. Maasto on sen kaltaista että niitä todella vaaditaan.

Huomenna lähden matkaan täydellisellä keskittymisellä ja sitä yritetään höystää sopivan rapsakalla vauhdilla. Loppuun saakka mennään, kuin Kinnunen konsanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.