lauantai 5. marraskuuta 2011

Testijuoksu

Tänään avattiin testijuoksukausi Katajan ja KR:n toimesta. Vaikka meneillään on pieni keventely, ajattelin kuitenkin lähtä kattomaan mikä on kunto. Jos viikko sitten kulki hyvin, niin ei kai se siitä paljoa voi huonontua.

Startattiin klo 11, ja viivalla olivat itseni lisäksi Keskisalo, Joonas Lehtinen, Metsälä. Naisten sarjassa Johanna Lehtinen oli suurin ennakkosuosikki.

Läksin matkaan ilman mitään sykemittareita tai gps-laitteistoja, tavoitteena juosta tunteella. Jukka ja Joonas vetivät, meikäläinen varjona perässä. Yritin hengittää mahdollisimman hiljaa,etteivät pojat huomaisi kuinka tiukalla olen. Menimme kolmestaan noin 6,5km. Sen jälkeen eroa alkoi tulla. Jukka karkasi, ja Joonas juoksenteli noin kymmenen metriä edelläni.

Juoksin koko matkan tasaisesti 3'20 kilsoja, siis suunnilleen. Koska vitosen väliaika oli 16'45 ja loppuaika 33'20 niin tasaisesti menin. Juoksijat pystyivät kiihdyttämään lopussa. Jukka juoksi 32'35, eli lopussa on vedetty melkein 3'/km.

Otan vielä 1-2 viikkoa rennommin. Kunto tippuu varmasti hieman, mutta lähtötilanne kauteen 2012 on erittäin hyvän tuntuinen.

Tässä vielä kuva Småkesta. Tuntuu vieläkin mukavalta, uskon että teki hyvää koko porukalle kun pystyttiin voittamaan myös ilman Thierryä.

Nyt jettiin.

4 kommenttia:

 1. Oon pystynyt voittamaan kaksi 25-mannaa ilman Thierryä. En olisi kyennyt siihen ilman Pipoa.

  VastaaPoista
 2. oon ollut voittamatta jonkusen viestin, en olisi kyennyt siihen iman Pipoa.

  VastaaPoista
 3. En ole voittanut mitään. Ja kaikki tämä ilman Thierryä.

  VastaaPoista
 4. en oo edes nähny thierryä, mut tunnen hevan ja se on nähny enkelin...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.