maanantai 25. tammikuuta 2010

On alamäellä suunta - sitä kaakoksi kutsutaan

Mietiskelin tässä eilisellä suksimislenkillä syntyjä syviä. Lähinnä tuli spekuloitua jäätävää keliä ja sitä miten pirun kylmä on koko ajan. Lykynlammen tietämillä eikun kylmeni vaan. Toisaalta oli kyllä hienoa painaa menemään kuun valossa. Mies, suksi ja kuutamourakka. Soittimesta pärähti Kuu Kaakon Yllä ja fiilis nousi tappiinsa. Hiihtoa on nyt takana 44 kilometriä joten sekin alkaa kulkemaan niin kuin se nyt voi kulkea.

On se nyt ihme jos ei meikäläiselle tule hallikaudella eli Portugalin miittingissä kovan luokan menestysaaltoa. Sen verta hyvä on kahenkympin pakkasessa painaa menemään. Lihakset toimii ja ukko nauttii. Hallissa voi tietysti lasetella menemään ihan mukavissa ja kesäisissä tunnelmissa, se on saletti. Siellä onkin viime aikoina jaksanut mukavasti, ei nyt Pajunen&Haaska-junaan mutta heti siinä seuraavassa vaunussa. Eipähän ole liian aikaisin kunnossa. Oikeestaan tässä vaiheessa onkin sitä parempi mitä huonommassa kunnossa on ja mitä enemmän on treenattu. Niin ne tekee tuolla maailmallakin, käyppä kattomassa Etiopiassa niin Bekelellä menee tällä hetkellä kymppiin 37 minuuttia. Siellä se hiihtää ja käy iltasin Hailen luona pelaamassa Änäriä sekä saunomassa. Iltasin ne menee paikalliseen JetSettiin vetämään semmosen kuus tuoppia kaljaa. Viikonloppusin sitten enemmän. Kevään tullen tehään pari vetotreeniä ja vähennetään hiihtoa niin alkaa herkkyys löytymään ja kympin ajasta lähtee kymppi pois.

Mihin tämä nyt sitten liittyy? Ei mihinkään. Kunhan vaan tuli mieleen siinä Noljakan kohilla.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana lueskella Kaakon miehen syntyjä syviä, myös sieltä Noljakan kohdilta. Välillä meinaa ikävä mustavihreitä immeisiä tulla, mutta onneksi tällaiset piipahdukset sitä hieman lieventävät. Ei muuta kuin pökköä pesään, urheilumielessä.

    VastaaPoista
  2. Hyvin sä kirjoitat. Mut muista, että kun alat tehdä jotain niin alat "tehdä" et ala "tekemään".
    --> alkaa juosta
    --> ruveta juoksemaan

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.