perjantai 15. tammikuuta 2010

Tiina Lymi on OK

Täällä sitä loikoillaan taas keskellä pakkasta ja lumipenkkoja. Pientä shokkitilaa se antaa mut kyllä mulle talvikin käy, ei siinä mittään. Palataanpa vielä hieman leiritunnelmiin ja parhaisiin paloihin:

Treenit meni kyllä aikalailla nausteeseen, oikein itsekin yllätyin tästä tosiasiasta. Tuli käytyä kaikki tehoalueet läpi ja loppuun latasin vielä pientä intervallia. Yks hyvä harjoite oli 20km mäkisessä maastossa reipasta, toisena mainittakoon sveitsiläisten kanssa tehty 4*1.8km suunnistusinterval. Siinä onnistuin jo kohtuullisen mukavasti vastaamaan starojen vauhtiin, tai ainakin suunnistin hyvin. Perstuntumalla arvioituna kilometrivauhti kovissa treeneissä parani leirin aikana pauttiarallaa 10 sekuntia, se on ihan hyvä ja nyt ollaan varmaan entisessä talvikunnossa. Mikäli testijuoksuja tulee niin en jää enää yhtä pikkukolmiota Rohaska-Janille ja Pajusen pojalle, sen lupaan. Ja Pyylammen Tomi, enää en joudu keskeyttämään kun alat tulla takaa.

Nyt on edessä 2.5 viikkoa perustreeniä, jonka jälkeen suunnataan Vierumäen kautta Portugaliin. Omat odotukset tälle kahdelle viikolle ovat hieman vaisut, mutta realistiset. Faktaa ja tosiasiaa on se, että selkä tulee kylmällä kelillä ja liukkailla tiestöillä kipeytymään. Joku sanoisi että se on pessimistin ajatus, mutta mie sanon että näin käy ja on jo käynytkin. Näillä on kuitenkin mentävä eikä asialle mitään voi. Yritetään sitkoilla ja toivotaan parasta, Portugalissa viimeistään asiat on taas kunnossa. Sitä ennen pitää kokeilla sivakointia. Pientä vaihtelua tässä kaipaakin jo, kuhan ei nyt liikaa ala suksimaan. Mennöö muuten jummiin.

E-Afrikassa näyttäis muuten olevan aika paljon pollareita. Itsekin jouduin koville kun ajeltiin Pretorian uudenvuodenjuoksuun. Joku controlli siinä oli ja meikäläinen ohjattiin tien sivuun. No, mulla ei ollut ajokorttia eikä mitään muutakaan henkilötodistusta. Siihen selkään en omistanut ajolupaa kyseiseen vuokra-autoon. No, poliisi tiukkasi kuitenkin että miks helkatissa ajan ilman paitaa. Meinas vielä useampaan kertaan pistää putkaan mut lopulta heltyi ja sano että lähe menemään ennen kuin hän muuttaa mieltään. Ei siinä paljon naurattanut, kaasu vaan pohjaan tarkalleen sillä hetkellä.

Nyt on muuten kovan luokan rusketus. Kyllä, näin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.