sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Sinne vaan fyfyfyy

Hehheh, siihen kunnon otsikot mitä ei voi tajuta ellei ole riittävän tyhmä. Käytiin leirillä Vuokatissa ja jälleen kerran juttujen taso laskettiin luvattoman alas. Näin alhaalla ei ole oltu ehkäpä ikinä sitten vuoden 2006 juhannustanssien. Meien piireissä on tapana tarttua johonkin tyhmään tai muuten vain hauskaan letkautukseen ja sitten kun sitä on aikamme hoettu niin sehän alkaa jo naurattaa. Siihen kun vielä yhdistää jonkun takavuosien jutun ja sekoittaa ne "hauskasti" niin isäukot huutaa että hyppä sinne vaan ja melo Karhunkierros Auvisen kanssa niin että red stickit menee nileelle ja psyyke antaa iiron. Ollitkin on sen verran maurilla että nyt ei peruslinkkijunilla tulla, syssymmäl katteluksi menee. Tarinoissani ennenkin esiintynyt Jani Rohaskakin sano olleensa jo ennestään aika tyhmä mutta nyt Joensuussa asuttuaan tyhmyys on mennyt aivan uudelle levellille. Mikäli meinaa asua Joensuussa ja olla suunnistaja niin älykkyysosamäärän on oltava alle 10, ja meillä se varmasti on.

Vielä niistä Vuokatin treeneistä. En pysty enää treenaamaan fyysis-motorisia ominaisuuksia kuten ennen. Ukko ei nimittäin palaudu mitenkään salamana. Nuoret lupaukset paino menemään treeniä niin että hirvitti katellakin sitä touhua! Oikein teki pahaa. Toisaalta, oon miekii lenkil käyny. Tuli oikeastaan aika tehokas viikko tehtyä ja henkeäkin ahisti muutaman kerran ihan huolella.
ti: reipas 1.20
pe: 2*sprintti opiston tuntumassa
la: hevosteluhiihto 2.15
su: Crosstrainerilla 4*4'

Joutu tosiaan jättämään sunnuntain mäkivedot muille psyykkisesti rappeutuneille ihmisraunioille. Hiihto veti selän jökkiin ja Sarvat tulehdutti limapussin kantapäästä, siinä syyt tarkemmin eriteltynä. Toi kantapää pitää hoitaa nyt heti välittömästi kuntoon, muuten Portugalin leiri on uhattuna. Sehän sylettäisi.

Talvi etenee ja keskustelu suunnistajien juoksuvauhdista ja -asennosta kiihtyy. Karjalaisen nettiTV:n juttu ei siis mennyt lainkaan hukkaan! Pesupaikalla olikin ollut hiljaista jo liian pitkään, tarvittiin vain sopiva alku keskustelulle. Ite olen tehnyt sen havainnon että nykyään tehään kaiken maailman juoksutekniikoita aika paljon. Entisaikaan jos juoksutekniikoita oli niin niitä oli ja jos ei niitä ollu niin sitte ne puuttu.

Se siitä. Pitkällisten tutkimuksieni mukaan talvi ei sovi mulle. Onnneks tässä alkaa olla jo kesämeiningit mielessä, kohtahan se Suomen kesä sieltä tulla puksutteloopi. Heti siinä heinä-elokuun vaihteessa lämpötila menee kymmeneksi päiväksi yli kahteenkymppiin, siinä se sitten oli ja talvi on valmis tulemaan.

Muutamia otoksia viime kesältä:

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.