keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Älytön konsepti

Metsälä kirjoitti Karjalaisen juttuun SM-pitkän jälkeen, että vielä menisi muutama kirsikka kakun päällä. Siinä vaiheessa olin vaatimattomana miehenä jo ihan riittävän tyytyväinen, enkä liiemmin uskonut moisiin kuorrutuksiin. Tulihan niitä kuitenkin.

Perjantaina ei oikeastaan huvittanut lähteä reissuun ollenkaan. Tuntui, että kamat ja auto on pakattu jo ihan riittävän monta kertaa tänä kesänä. Lauantaiaamuna meinasikin hieman kiehahtaa, kun Scandicin aamupalapöydässä eräs herra kertoi, kuinka älytön tämä keskimatkan konsepti onkaan. Lähdöt aikaisin, ja vielä pitää ajella tänne toiselle puolelle Suomea. Vaihdoin pöytää, jottei olisi tullut sanottua pahasti. On kuitenkin kahtena viikonloppuna ollut vuoden lyhimmät matkat kisoihin, Vuokattiin vain reilu 200km, ja Varkauteen vieläkin vähemmän. Turha valittaa, mitäs tuli aikanaan Joensuuhun muutettua.

Mitäs tässä nyt pitikään kertoa. Ai niin, niistä sm-kisoloista. Auto pakattiin, Varkauteen ajettiin, kisat juostiin, ja tulokset on internetissä. Sieltä ne voi jokainen käydä omalla ajallaan katsomassa. Koska nyt on pantava maate, niin seuraava kuva kertokoon omaa tarinaansa siitä, mikä oma tunnelma oli keskimatkan finaalissa maaliin tullessa. Tässä kiteytyy moni asia:

Kuva: Karjalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.