tiistai 14. heinäkuuta 2009

Huolehdi itsestäsi

Se on sitte toinen kisa juostuna, matkana sprintti ja sijoitus seittemäs. Salaa olin pienessä mielessäni toivonu että tällä kertaa löytyis loppuun puristusta eikä se olis sitä normaalia kuolemaa vastaan taistelua. Mutta ei, sitä se oli.

Alkuun mentiin metsävoittoisella alueella ja sen jälkeen olin samaisella seitsemännellä sijalla. Sitte tuli pitkä väli ja siinä ehkä noin viis sekuntia hitaampi valinta, tipuin sijalle 10. Loppu hyytyen mutta ei virheitä. No, ei auta olla mitenkään älyttömän pettyny. Näyttää että ainoa kaveri joka jakso painaa loppuun hyvin oli Muukkonen ja voittohan sieltä tuli näytöstyyliin.

Kokonaistilanne on mielenkiintoinen:

1. Anjala
2. Huovila +51
3. Fincke +57
4. Muukkonen +1.02
5. Tervo +1.07
6. Airila 1.20
7. Saarinen +1.33
Eikä ne muutkaan kaukana ole. No, huomenna on taas ylipitkä sprintti ja kokonaiskisan ratkasee aika tarkalleen se torstain pitkä kisa (16,5 ja 1.40). Siinähän tulee kymmenes jäämään sen kymmenen minuuttia.

Jatketaan rimpuilua.

On heitetty AIKA ISOO SPEKULAATIOTA esim siitä että millasta jälkeä miesten kuula tekee jos sen tiputtaa vaikka talon katolta erilaisille alustoille. Mitä sanotte, tuleeko kivikatuun mitään jälkeä? Tai jos ruotsin laivan sais tiputettua vaikka sadasta metristä niin mitä käy? Tai helikopteri savipeltoon kahestasadasta, miten syvälle uppoais?

1 kommentti:

  1. Ei niistä kyllä kauheen isoa reikää tuu maankamaraan, kun paine alaa kohti on aika pieni... Kuula ei ainakaan tee asfalttiin mitään, on koitettu 40m korkeelta nosturista. Kumpaankaan ei tullut mitään. En tiedä olisko pitänyt heittää se kovempaa alas... =P

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.