keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Nyt tekis mieli mökäöljyä

Tänää rouhittiin hieman ylipitkää metsäsprinttiä. Oma suoritus oli ehdottomasti tän viikon paras. Mutta mitä olikaan palkintona? 20. tila ja yli minuutti keulaan! Ehkä vähän laitan sen piikkiin että lähdin ensimmäisenä metsään, kyllä sinne aina jotain pientä jälkeä tulee ainakin rastien ympäristöön. Mut vaikka mikä olis ollu lähtöpaikka niin ehkä just ja just kymmenen joukkoon olisin voinu juosta. Näin ainakin otaksuisin.

Sinällään juoksu tuntu aikalailla samalta kuin ekana ja toisena päivänä, eli pirun pahalta. Ehkä ikinä en ole joutunut haukkomaan happea noin kauaa kisan jälkeen eli tiukalle ainakin pääsin. Ja sykkeethän on ollu joka kisassa kymmenisen pykälää normaalia korkeammalla. Jostain syystä se nyt ei sitte kuitenkaan kulkenu ja väliajat on kyllä hyvin murheellista luettavaa. Sen verran kyllä harmittaa että palautuminen on jo tapahtunut ja huomista ajatellen on pahat mielessä.

Onneks kokonaistilanteessa homma on vielä auki. Nyt kun alla on pari aika-ajoa niin asetelmat huomiseen pitkään vuoristoetappiin on selvät. Kestin kuin kestinkin aika-ajospesialistien Boströmin, Tervon ja Anttosen hyökkäykset. Huomisella etapilla NouSki-tiimin Anjala yrittää irtiottoa, se on varmaa. Itse olen tällä hetkellä neljäntenä ja yritän huomenna laittaa läskin ruhoni ahtaalle kuin ForrestG konsanaan. Jos ei kulje niin lisään pökköä pesään ja ahistan vielä enemmän. Takana olevista odotan hyökkäystä ainakin Taanilalta, Lehdolta, Airilalta ja ennen kaikkea Wickholmilta. Kovia mäkimiehiä kaikkin tyynni. Tuloslista laitettaneen uuteen uskoon.

Jos ei muuta niin valmennusura on kovassa nosteessa. Tuukka valittiin nimittäin Israelin MM-kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.