tiistai 28. heinäkuuta 2009

Vähemmän politiikkaa, enemmän intervalleja

Vai menikö toisinpäin, en muista. Kuiteskii. Tommonen slogani nähtiin viime viikolla jossain telkkariohkussa. Sehän sopii hyvin tähän urheiluhommaankin, speguloitiin nimittäin Junnun ja Tinskin kanssa seuraavaa:

1. Junnu kävi äänestämässä kaksissa vaaleissa (en muista mitä vaaleja tässä nyt on olluna) ja niinpä se on meistä kolmatta paras rankilistalla

2. Tinski kävi äänestämässä yksissä vaaleissa, se on toista paras

1. Mie en käyny missään ja oon AIKA TARKALLEEN PARAS (oon muuten yheksäntenä, alkaisko olee kuuman ryhmän paikkaa)

0. Hubmann ei muuten saletisti äänestä edes jaloillaan, sen verta kova karaktääri se on

-1 Thierry ei edes tiedä mitä politiikka on

Nyt on menossa pienimuotoinen treenijakso taas. Into on kova ja silleen mut kun lähtee lenkille niin selkävaivat ovat huomattavalla tasolla. En muuten osaa kirjotella kovinkaan hyvin, jokaiseen sanaan eksyy joku vihanen väärän kirjaimen kutale ja huomaan sen vasta sanan lopussa, sit pyyhin koko helkatin sanan. Missä olinkaan, nii siis lenkillä alkaa ahistaa ja luovuttaminen tän kauden suhteen on nyt aika lähellä. Perjantaina on osteopaatti ja katellaan se. En lähe luovuttamaan kovinkaan herkästi, vedän niin että oksut pois. Kuitenkin tässä alkaa olla ens kausi jo hieman mielessä ja tänään lounaalla käytiin jo TJ:n kanssa hieman keskustelua siitä miten treenejä pitää muuttaa mikäli meinaa kehittyä. Siihen johtopäätelmään olen tullu että treenit on vedetty liian suppealla alueella. Pitää saada enemmän vaihtelua rasitukseen ja vauhtiin.

Asensin muuten eilen (Tuukka asensi) kävijälaskurin ja huomasin että eilen tätä blogia kävi lukemassa 400 tyyppiä. Voi hyvänen aika sentään, aika paljon se kyllä on.
Senpä takia muutan nyt linjaa ja alan huonontaa juttuja ihan järestään.

Tän viikon musiikkina (toikin tuli muisiikkina) toimii Sonic Syndicate
Ja Ilosaaren kolmatta paras äänen muodostaja Maj Karma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.