maanantai 13. heinäkuuta 2009

Miksi matte ei juokse toista osakisaa?

Ehtoolla alotettiin jo ens kauden spekulointi nyt kun tää kausi näyttäs menevän alakanttiin ja vahvasti. Tinski siinä sano laittavansa semmosen rallin heti marraskuussa käyntiin että joutuu jouluun mennessä palkkaamaan Risto Mannisenmäen kartanlukijaksi. Tammikuussa kuulemma soitellaan jo Ruottin ralliin yksityistallin Fordia ajamaan ja Jyskälää ennen Malcolm Wilson patistaa Latvalan tilalle. Ite taas aattelin pistää semmosen myllyn pyörimään että siihen tarvii jo myllärin. Ja sen myllyn jauhoista valmistetaan kaikki ensi vuoden ruispalat. Paitsi että mylly jauhaa niin tehokkaasti ettei niin hienosta jauhosta saa kuin pullaa, Oululaisen pullaa nimittäin. Sivutuotteena Kotkan kaupunki saa sähköt meikän treenimyllystä. Okei, Tinski voitti mut helppohan se on tommosen supliikkimiehen.

Eilen oli eka MM-katsastus ja onnistuin mielestäni ihan hyvin. Pientä virhettä tuli tommosen pulskan minuutin verran tehtyä ja puolessa matkassa olin jo 1.30 Anjalaa jäljessä. Loppu tuli mainiosti ja jäin 55 sekundaattoria sijoituksen ollessa neljäs. Se on huomattavaa edistystä kevään räpellykseen verrattuna. Ehkä hieman harmittaa se etten päässyt huonon rankisijan johdosta kuumaan ryhmään, alkupään lähtöpaikalla saatto hieman kärsiä. Tosin ei sinne ollu suurempia uria kuulemma tullu eli ei laiteta sen piikkiin. Nälkä kasvaa syödessä ja koska olin jo ehtinyt tottua ajatukseen toisesta sijasta niin Hannun ja Timon tuleminen eteen harmitti. Mut ei mitn, täst on hyvä jatkaa viikkoa.

Illalla kahteltiin elitistikisoja ja siinähän nuo seurakaverit jatkoi Hannun ja miun viitoittamalla tiellä ottaen sijat kaksi ja neljä, vieläpä kovilla ennätysajoilla. Hyvä homma. Ja siellä oli edellä kenialainen, täällä Anjala. Yhdistävänä tekijänä se ettei niitä normaali ihminen voi voittaa.

Nyt aletaan vahtaamaan Rambo kakkosta. Timanttinen kela.

3 kommenttia:

  1. Löytyhän se kulku sieltä, kyllä tuohon voi olla jo tyytyväinen.

    VastaaPoista
  2. rambo kakkosen katsottua kulkuu luulis löytyvän

    VastaaPoista
  3. elä kerro Tervolle, että katoitte Rambo kakkosen. Se voittaa ylivoimaisesti, jos vain kuuleekin leffan nimen ennen starttia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.