sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Paluu maanpinnalleAamuisin paistoi usein aurinko. Se tuntui mukavalta, koska silloin lämpötila on useimmiten korkeampi. Paitsi talvisinhan aurinkoiset päivät ovat usein kylmiä, mutta sehän ei liity tähän.

Aamiaisen jälkeen rääkkäsin useimmiten hotellin koiraa eli Halloweenia. Tämän jälkeen oli aika harjoitella.


Esim täällä saattoi käydä


Tai jos oli pitempi siivu ni tällästä nurmipintaa oli rullailtavaksi


Ja jos oikein innostu niin piti käydä kattomassa täällä

Lenkin jälkeen kunnon ihmiset syö hyvin. Sit kunnon ihmiset ottaa nokkaunet eli niin sanotut nokoset. Sen jälkeen ne menee kahville. Nokosten aikana sataa aina vettä joten silloin ei huvittaisi ulkoilmassa oleillakaan.Joko ihan tähän lähikahvilaan tai sit kauemmas Primieroon tai joskus jopa Gardalle. Viimemainitut vain jos harjoitusohjelmistoon on kirjattu vain yksi treeni.
Primierossa voi olla tälläisiäkin herkkuja


Gardaanijärvi

Toisinaan sitä tuntee olonsa yksinäiseksi kaiken sen uuvuttavan harjoitustaakan alla. Mutta aavistuksenvertainen känni antaa kuitenkin tunteen että tämä pyörii sittenkin. Sitä miettii nokosten jälkeen että kävisikö vielä hissuttelemassa kympin vai lähtisikö läheiselle hotellille ja yrittäisi jujuttaa tanskalaistytön petiinsä. Usein löysin itseni vielä hissuttelemasta. Mutta liha on heikko eikä mielikään aina riittävän vahva. No joo, tää meni nyt pikkusen yli. Aina menin hissuttelemaan. Ja joskus juoksin kovaakin.

Kovaa voi juosta tiellä, polulla tai sitte suunnistaenTai kisoissaMeni hissutellen tai kovaa niin iltaaurinko on tullut esiin

Illallisen ja pakollisen viinin jälkeen voikin sitten siirtyä yöpuulle

Viikon päästä alkaa MM-katsastukset ja kattelin että hyvät on lähtöpaikat. Pitemmässä sprintissä pääsee oikein ekana starttaamaan, se onkii hyvä ni voittaja selviää heti alkuunsa. Tajusitko?

Siitä sitte Joensuuhun missä en olekaan ollut sitten toukokuun. Ja suomen kesä, aiai, se on Suomen kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.