sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hiki on taidetta

Sunnuntain pitkä lenkki ja Kauden eka treeniviikko on ihanasti kotiutettuna. Olo on sen mukainen, huonokuntoisena ku yrittää hinkata tiestöä ja metsistöä niin johan siinä sunnuntai-iltana on ukko makuukunnossa. Maanantaina jatkuu, ei puhettakaan muusta. Sen verran kauan on yritetty ettei tässä vaiheessa ole mahdollisuuksia palata, tää on nyt katottava loppuun asti. Nyt jos voisin palata 10 vuotta takaisin niin urheilu loppuis välittömästi, enemmän mennään miinukselle ja reilusti. Koitetaan kiriä plussalle muutamassa vuodessa.

Sen verran pitkät tauot on takana että sitä vahän niinkun unohtaa miten rankkaa harjoittelu onkaan. Parhaiten vaikutukset tulevat esiin ruoka-ja unihalussa, kumpaakaan ei voi saada riittävästi. Myöskin kulku huononee koska lihakset eivät ole tottuneet toimimaan. Itselläni tosin se ei ole mahdollista koska kulku oli jo ennestään huonointa mahdollista huonoutta. Lässynlässynliirumlaarum

Vanha ystäväni Siika-Nurmonen on nähtävästi sairastunut siikainfluenssaan. Mies tuoksuu kalalle ja kylkiin on kasvanu rasvaevät. Lisäksi Siika-Nurmonen viihtyy näin syksyisin syvissä vesissä. Ei muuta kuin pilkit vesille ja saalista korjaamaan siellä kotiyleisön puolessa! Mulla on nyt jostain kumman syystä luja usko että tämän siikainfluenssa ei meikäläiseen tartu. On tässä nyt prkl ollu ihan riittävästi jatkuvaa epäonnea, pakko on jossain asiassa käydä tuuri. Nyt olis syytä purjehtia myötätuuleen useita vuosia, muuten ei tuu mitn. Tuuriinhan tämä elämä perustuu, toiset syntyy onnellisten tähtösten alla, toisilla taas hommat menee aina pikkusen alakanttiin. Näihin tuloksiin olen pitkällisten mietintöjen jälkeen tullut.

Ens viikolla yritän taas rapata läskejä pois sopivan väljällä ohjelmalla. Korpeaa ankarasti kun piti tulla lunta just kun sitä vähiten kaivataan, olis tullu elo- ja syyskuussa. Ei sitä sängyssä tai tiskillä huomaa onko liukasta vai ei, lenkillä huomaa. No, viikonloppuna pitää työstellä Tallinnaan sprinttiä juoksemaan, ei mihinkään liukkaille. Mikäli vihanen selänkutale äityy niin varasuunnitelmana kaivetaan esiin Amorphis+Viikate ja Vesikko.

3 kommenttia:

 1. Oot aika hauska jätkä. Harmi, ettei se auta juoksukisoissa.. ;)

  Yön-Simo

  VastaaPoista
 2. Jumalauta, kahden kilo siika-Nurci

  VastaaPoista
 3. Ota näistä nyt sitten selvää. Yön-Simo ja Betak, ketä lie?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.