torstai 26. marraskuuta 2009

Taivaan kirkkaus sokaisee

No niin, se on taas viikonloppu edessä. Mikäs on torstaiehtoota vietellessä kun tietää että hauskuutta on luvassa ihan lähitulevaisuudessa. Kohta lähen noutamaan Vähäsen pojan juna-asemalta ja vien samalla Hyyryläisen sinne. Tänään ohjelmassa on vapaata illanviettoa mutta eiköhän siinä tule ruoka tehtyä ja viinit juotua. Huomiselle Pipo on suunnitellut pitkän suunnistuksen tuonne Jukan takapihalle eli Suomeksi sanottuna tän vuoden SM-viestin maastoon. Iltasella sitten semmonen perustavaa laatua oleva juoksulenkki Mehtimäen hullunkolmiolla, kai sieltä jotain Rukan lähetyksiäkin tulee.

Lauantaina aamupäivällä juostaan Kulhon kankailla kovia suunnistusvetoja, ilmottautuneita tähän treeniin näyttää olevan paljon. Siitä tulee varmaan todella mukava treeni, hyi että nyt alkaa oksettaa tämä hehkutus. Jatkan silti.

Kuten mainittua, lauantaina varsinainen päätapahtuma tulee olemaan JetSetin urheiluvisa. Treenin jälkeen syömään ja sitten JET, SET GO! Jaettiin vastuualueet jo hyvissä ajoin joten voittoa voi tuskin kukaan estää. Kerran kävin siellä ja silloin oltiin kyllä viimisiä, ja ylivoimasesti. Luulen että lauantain ohjelma tulee muotoutumaan ihan issekseen tästä eteenpäin. Sen verran varauduin että ostin eilen Prismasta 75 chicken wingsiä ettei ainakaan nälkä yllätä. Iltasella sitten Kellariin kylttyyriä harrastamaan. Kyllä se pittää kerran kuukauvessa pikkusen rävväyttää, ollaanhan myökin vain ihmisiä.

Sunnuntaina tehdään lenkki, se on varmuutta varmempaa varmuutta.

Mitenköhän on, jos pään oiskohan pakastetun pään saanut takaisin paikalleen. Viittaan Iltasanomien juttuun.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.