sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Jopet Show on muuten PARAS

Tänään meni jokseenkin paljon paremmin kuin eilen. Kaikissa suhteissa oli ihan kohtuullisen siedettävä päivä nimittäin.

Aamusella heräsin hetikohta ysin jälkeen ja tempasin aamupuurot sekä kahveet tulille. Syön muuten joka aamu täsmälleen samanlaisen aamiaisen: iso lautasellinen kaurapuuroa ja puolisen litraa kahvia. Niin olen tehnyt jo kymmenen vuotta ja mitäpä sitä hyvää tapaa muuttamaan. Itse asiassa olin toukokuusta syyskuuhun tauolla ja napostelin jotain jugurtteja ja leipää. Liian luksusta semmonen, kaurapuuro paras.

Aamiaisen jälkeen kattelin feisbuukista että Pyylampi meinaa lähteä pitkälle lenkille, no samat oli itelläkin mielessä. Niinpä tempaistiin nuorten ja lupaavien suunnistajien kanssa Jaamankankaalle, kartalle oli merkattu 15 kilometriä suunnistusrataa. Hyökättiin se läpi ajassa 1h33min, se on ihan hyvä pitkä lenkki tässä vaiheessa kautta. Kohta vois alkaa jo pidentämään kun ton verran jaksaa jo tuupata ettei mitään. Sikälihän toi meni perinteisesti että ne ketkä oli eilen huonoimpia (mie&nurmonen) oli tänään menopäällä. Niin se menee aina.

Sitten tulee jymypaukku: leivoin pullaa. Se oli elämäni eka kerta ja sen kyllä huomaa. Maistuivat nimittäin ihan sämpylöiltä. Ei muuta ku juustot&kinkut väliin niin menee alas ettei mitään.

Iltasella menin sitten kattomaan elämäni ekaa lentopallomatsia. Mutalan Riento on tämä paikallinen Joensuun joukkue ja Isku-Volley toimi vastapuolena. Siinähän vois periaatteessa perustaa uuden joukkueen nimeltä Asko-Volley, eikö niitä huonekaluliikkeitä ole sen nimisiä? Pelinähän tuo lentopallo on varsin viihdyttävää ja siitä tämmönen pikkusen yksinkertasempi kaverikin ymmärtää jotain. Korista oon yleensä käyny tsiikailemassa, siitä en tajua vieläkään mitään muuta kuin ne pisteet. Se kellä on enemmän pelin lopussa voittaa useimmissa tapauksissa. No eniweis, Rientohan sen voitti ja sattu olemaan vielä niiden 95-vuotis juhlamatsi niin HYVÄ RIENTO! Kannatan niitä tästä lähtien lentiksessä.

Pohdittiin muuten aamuselle että Joensuusta puuttuu tyystin homobaari. Jollain luennolla meillä oli juttua että homobaari on yksi kaupungin kehityksen mittari. Niinpä kehiteltiin tänne sopivat systeemit: BarGay, BeSexual ja Homorillo.

Ens viikolla otan treenit pikkusen kevyemmin. Keskiviikkona juoksen kuitenkin tempo-trainingin ja perjantaina Eman kanssa kisavauhisen suunnistuksen. Lauantaina pitkä lenkki, JetSetin urheiluvisa ja KT Kellarissa. Sen jälkeen onkin enää pari viikkoa ja lähden Afrikkaan.

2 kommenttia:

  1. melkosta elämää joensuussa

    VastaaPoista
  2. Ellet satu tietämään, niin täällä Mikkelissä on Saimaan kaluste Oy ja Saimaa Volley, joka debytoi yhdellä kotiareenoistaan ens lauantaina. Viime lauantainahan suosikkijoukkueeni Jokipojat löylytti täällä paikallisia jukuripäitä jalkapallolukemin 1-3. Menomatkalla mökäöljyä nauttinut bussilastillinen joensuulaisia veisasi "Jokipomaaleja!" -kannattusvirttä niin hartaasti, että otti oikein sydämen pohjasta. Ikävä on takaisin sinne "laulumaille".

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.