tiistai 10. marraskuuta 2009

Treenipettyneisyys maksimissaan

Harjoituskauden yhdeksäntenä päivänä kohtasin ensimmäisen pettymyksen. Iltaisen vetoharjoittelun paikka oli syytä harkita tarkkaan, sillä Joensuun maisema oli päivän mittaan muuttunut talviseksi. Halli ei tullut kysymykseen, koska siellä harjoitettiin mailapelejä. Tilanne ratkesi lopulta kuin itsekseen, ja Jan Haaskan kanssa sovittu vetoharjoittelu jouduttiin perumaan. Iltapäivällä tunsin nimittäin oloni väsyneeksi, sairaaksi ja ennen kaikkea haluttomaksi moiseen rääkkiin. Työskennellessäni ATK-luokassa tunsin pientä karheutta kurkunpäässä, lisäksi jalkani olivat vetämättömän oloiset. Olinko sairastumassa sikainfluenssaan?

Otin puhelun Siika-Nurmoselle tiedustellakseni sairauden ensioireita. Ne täsmäsivät. Tein johtopäätelmät ja vetäydyin peiton alle odottelemaan kuumeen nousua seurassani 300 grammaa irtokarkkeja sekä seuraavat kirjalliset tuotokset:
-Remes 6/12
-Urheilukirurgi Sakari Orava - meillä ja maailmalla

Saa nähdä mitä muuta antaa kuin karkin aiheuttaman pahan olon.

Liityn Aino-Kaisan ja Virpin letkaan ja lupaan julkistaa täällä kaikkien minulta otettujen doping-näytteiden tulokset. Positiiviset ja negatiiviset.

7 kommenttia:

 1. Miten oletkin saanut Aino-Kaisan ja Virpin lupautumaan julkistamaan tulokset juuri sinun blogissasi? Onko sinulla kenties jonkunlaista vispiläkauppaa meneillään?

  VastaaPoista
 2. ihmeen kuivia vitsejä jotkut jaksaa kirjoittaa kuten toi edellinen.

  VastaaPoista
 3. pistäs realismit takan päälle; finnspringin voittomitali olikohan se vuosi 2003 ja jotain viestimitaleja. ei kai ne siitä enää paremmaksi tule?

  VastaaPoista
 4. sp älä lannistu vatusseista. jätkä nousee vielä.tsemiä!

  -aavee

  VastaaPoista
 5. sp älä innostu aaveista. jätkä tummuu vielä.tsemiä!

  -vatussi

  VastaaPoista
 6. Harmi ettet ole hauska. Mutta onneksi sekään ei auta juoksukisoissa.

  t.Porsas (The king)

  VastaaPoista
 7. helkatin hauska sälli tää finckelböö. viikonlopun ratoksi lukaisin kaikki sata skriivausta mitkä äijä pistänyt eetteriin. en tiiä oliko se hyvin käytettyä aikaa, mutta rattoisasti meni. jatkakaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.