torstai 22. lokakuuta 2009

Harder Faster

Aattelin pitää tämmösen blogiviikon, kirjotan joka päivän jutun. Mitäs näitä viikkoja on, mäkiviikko ainakin. Saisko siitä väännettyä jonkun tyhmän jutun. Katotaas, ei oikein mitään. Nyt tuli ajatus, VeVen miehillä on tapana harrastaa ns. blokkiviikkoja (tehoviikkoja) harjoittelussaan. Sen vuoksi esim. Tuomas Mattila oli syyskaudella niin kovassa lyönnissä. Koska en pysty täyspainoisesti treenaamaan niin vedän blogiviikon. Jälleen kerran keksimällä keksitty juttu. Nyt alkaa tökkiä pahasti, ei pysty enää helposti. Vedän kiukulla, kursin kasaan muutaman rivin vaikka väkisin.

Missäs päivässä myö mennään. Jaa jaa, perjantaihan se on taas esissä. Treenien kautta mennään ekaks. Perjantaisin mie teen noin karkeasti ottaen jonkunnäkösen voimatreenin. Itellä se menee silviistee että talvisin ohjelmistossa on salia tai jumppaa. Salia yleensä syksyllä, jos silloinkaan. Kevään tulleen siirrytään lajinomaiseen voimaan mikä tarkoittaa lyhyttä mäkivetoa tai mäkiloikkia. Kisakaudella ohjelmassa on matkustus kilpailualueen välittömään läheisyyteen ja veryttelylenkki aukivetoineen. Ylimenokaudella tai vammajaksolla jonkunnäkönen viihdereissu saattaa tulla kyseeseen, treenikaudellakin äärimmäisen harvoin.

Tämä viikko tulee jäämään mieleen kalastuksen ja musiikin juhlaviikkona. Kävin viskomassa viehettä Joensuun koskilla tiistaina ja keskiviikkona. Saalis: ei mitn. Varokaa kalat, viikonloppuna saavun paikalle uudella tarmolla. Pakko sieltä nyt on jotain saada! Keskiviikkona ketutti sen verran että kävelin koskelta suoraan markettiin ja ostin savulohta.

Eilen Jukka vei mut Höytiäiselle elämäni ekalle uistelureissulle. Se onkin pikkusen isompi projekti kuin virvelöinti joella. Pitää olla vene ja kymmenen vapaa ynnä muuta systeemiä. Mut olihan se hauskaa ajaa hurruutella pitkin järveä, pari kalaa tuli ja muutama tärppi siihen päälle. Sen verran sanoisin tuosta vaatetuspuolesta että mikään vaatekerros ei ole liikaa. Kahvia menee litra ja mahassa tuntuu mikäli sattuu menemään illalla lenkille. Mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin, mikäs siinä oli ollessa ja järvimaisemaa katellessa. Varsinkin kun mun ei tarvinu tehä mitään muuta kuin kelata yks jalokala ylös.

No, uistelureissun jälkeen kotiuduin uuteen kolmiooni ja iskin savulohet pöytään. Mitäs tässä tekis...katotaas nyt. Joo, WASP on kaupungissa. Pyylampi sano että ne on on Tuomon kanssa menossa keikalle. Olihan se mentävä, harvoin sitä WASP esiintyy 500 metrin päässä kämpiltä.

Keikka oli yllättävän hyvä. Blackiellä oli ääni kunnossa ja muilla ukoilla soitto kulki vaikka enhän mie nyt mitään tiedä mistään soittamisesta. Pikkusen häiritsi se kun ne veti aika paljon semmosia hitaampia kappaleita ja venytti niitä aika pitkään. Olisin kaivannu enemmän nopeampaa rallattelua. Ja muutama kovan luokan kappale jäi tulematta, kuten Fuck Like a Beast ja Harder Faster. Siinä muuten ens kauden tavoite kiteytyy sopivalla tavalla. Soitto alkoi kello 21 ja sehän oli mukavaa koska hyvät yöunet ovat erittäin tärkeät. Muistakaa se smoolantiin menijät!

Kulttuuri- ja kalastusviikko jatkuu tänään peräti kahden treenin päivällä ja Poisonblackin keikalla. Siitä enemmän seuraavassa jaksossa. Nyt spelttipuurot naamariin ja aamulenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.