keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Pilvenhalkoja

Kalastuskausi Joensuun koskilla ei ole ollut erityisen antoisa. Olen käynyt viskomassa viehettä kolme semmosta semipitkää settiä ja saaliina on yksi harjus. Paistoin sen eikä se nyt ollut erityisen hyvää. Tuliko käytettyä voita liian vähän? Katselin säätietoja ja nyt näyttää tulevan mukavat aurinkoiset ja kuulaat syyspäivät, lyötyäni tän jutun eetteriin suuntaan samointein joelle.

Mitäs sitte. No sen verran että suoritin eilen uuden kauden pisimmän lenkin. Matkaa kertyi 15 kilometriä ja aikaa meni 1.12. Tuntuma juoksuun on edelleen kadoksissa, tuntuu että en osaa enää juosta. Näköjään kahdeksassa viikossa kimmoisuus katoaa lähes kokonaan, päkiä ei pidä ja lantio valuu alas lenkin loppuvaiheessa. Viime lauantaina juoksin 9 kilometriä niin että 1 kilsa kevyttä, 1 kilsa reipasta ja 1 kilsa kovaa. Tämä siis kolmeen kertaan. Reipas vauhti tuntu melko hyvältä ja syke oli entisenlainen. Kova tuntu huonolta, jalat ei tienny mitä pitäis tehdä. Vauhtia en edes kehtaa tähän laittaa mutta syke pysytteli alhaalla, kunto on siis kohtuullinen. Kai se siitä pikkuhiljalleen lähtee mikäli takapakkeja ei tule yhtä useasti kuin pakkeja.

Ton treenin seurauksena pohkeet tuli kipeäksi, ei siinä mitään mutta myös jalkaterän lihakset ottivat itseensä pahasti. Tämän viikon lenkeillä tuntuma on ollut veemäinen kun jalkateriin sattuu joka askeleella. No, paraneehan ne ja ens lauantaina menee jo paremmin. Varovasti pitää ottaa, muuten on kohta joku rasitusmurtuma.

Viikonloppuna Joensuussa järjestetään mainetta niittäneet Kauden Kaatajaiset. Itse asiassa Kaatajaiset alkavat jo tänään Utran saaren nuotioillalla. Huomenna alkaa sitten varsinainen kaato jatkuen varhaiseen sunnuntaiaamuun. Itse jätän tällä kertaa kaatamisen vähemmälle, tuntuu että meikäläisen kausi on jo kaadettu riittävän moneen kertaan. Ja onhan tässä lääkekuurikin päällä, sen verran luin käyttöohjeita että kaatamista ei suositella kuurin aikana.

Etelä-Afrikan reissua olen tässä mietiskellyt. Lähtö olis 14.12 ja paluu 12.1, neljä viikkoa siis. Tekis muuten hyvää ja se jälkeen kunto alkais olla hyvä. Pitää vaan saada varmuus että selkä kestää, mistä sen nyt sitten tietää? Jos tätä menoa mennään eteenpäin niin kestää se. Ei vaan voi olla varma. Sen verran tyriitä lentoliput on että ei viittis turhanpäiten niitäkään varata. No, päätän sen asian vaikka ens viikon tiistaina.

Tulipas positiivinen teksti.

Ps. AP, lauantain TV-kova alkaa 10:00 ja paikkana Kanervalan kuntorata.

3 kommenttia:

  1. Onkos lauantain tv-kovaan jo ilmoittautumisaika ummessa? Ja mikä on Kanervalan kuntorata?

    VastaaPoista
  2. Ei ole ummessa. No se on Kanervalassa sijaitseva 1.75 kilsan kuntorata, näkeehän sen sokee ottallaankin! Ajat kaislakadun päähän ja jätät auton siihen. Tulen paikalle klo 10. Matka 7 kilsaa. Vauhti kansallisen tason naisten vauhti.

    VastaaPoista
  3. Niin ja Toomiolle tiedoksi että treenin jälkeen pääsee lähellä sijaitsevaan Skarppiin (yliopiston tiloja) saunomaan. Treenissä on monen miehen vahvuinen ajanotto ja kuittailuakin kuullaan. Saunassa lienee jo tääysi meininki meneillään kun sinne mennään. Tuuppas muuten oikeesti paikallle, yritän pysyä sun perässä. Nyt sulla on elämäs eka ja viiminen kerta mahollisuus voittaa meikäläinen! KAYTÄ SE MAHDOLLISUUS!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.