perjantai 23. lokakuuta 2009

Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan

Perjantain jälkeen tulee lauantai. Lauantai on päivistä paras, se on selvä asia. Ken toista väittää on väärässä. Harmaa arki on vielä kaukana edessä ja silleen, no mulla kaikki päivät on kyllä aika samanlaisia. Harmaa arki on aina kaukana.

Lauantaisin ohjelmassa on TV-kova tai kisa. Ite teen yleensä TV-kovan aamupäivällä, siitä on sitte lounaan jäkeen mukava siirtyä päiväunille. Kovan treenin jälkeinen hauras olotila painaa nimittäin karskimmankin sällin luomet alas. Ennen unia on hyvin tärkeää leipoa jonkun sortin leivonnainen, esim mustikka/omenapiirakka tulee kyseseen. Aika usein tulee myöskin leivottua semmonen melko iso pellillinen pullaa. Ai että kun siitä sitten heräilet päikkäreiltä, johan on mukava keitellä sumpit ja ottaa pikkusen lämpimäistä siihen kylkeen.

Iltasella ohjelmassa on kevyt lenkki juosten tai hiihtäen ja tietenkin sauna. Sen jälkeen onkin mukava asettautua OP KING-kulmadivaaniin olutpullo kourassa ja katsella Avaraa Luontoa ja Midsommerin murhia. Sen jälkeen tulevatkin jo puolysin uutiset ja urkkaruutu. Vielä lihashuolto ja nukkumaan, onhan sunnuntain pitkä lenkki tulossa.

Eilen olin Poisonblackin keikalla. Se oli hyvä.

Huhhuh. Enää yks päivä.

4 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.