maanantai 26. lokakuuta 2009

Kalevan Rastin kakkosjoukkue vahvistuu

Joensuu - spp

Vehkalahden Veikkoja yli kaksikymmentä vuotta edustanut Simo-Pekka Fincke vaihtaa Veikkojen vihreä-mustat värit Kalevan Rastin jo ennestään nimivahvan kakkosjoukkueen punamustiin. Joensuussa jo pitkään vaikuttanut Fincke kertoo syyn seuranvaihtoon olevan päivittäisen harjoittelun tehostamisessa.

-Joensuussa harjoitukset pyörivät hyvin ja uskon, että saan seuran vaihdon myötä uutta intoa myös omaan harjoitteluuni, kertoo Joensuun koskilta alamittainen harjus haavissaan tavoitettu Fincke.

Tänä vuonna Kalevan Rastin kakkosjoukkueessa juoksivat Hannu-Pekka Pukema, Aaro Asikainen, Antti Nurmonen, Ari-Pekka Kaivosaari, Akseli Ahtiainen, Adam Chromy sekä Philippe Adamski. Joukkue taisteli itsensä Mikkeli-Jukolassa hienosti sijalle 21.

-Viimeaikaisten havaintojen mukaan uskon, että minulla on mahdollisuus syrjäyttää joukkueesta ainakin Ari-Pekka Kaivosaari, mahdollisesti myös Antti Nurmonen. Jos tipahdan kolmosjoukkueeseen, se ei maailmaani kaada. Sitten on vain työskenneltävä entistä lujemmin ja annettava tiestölle kaikkensa.

Tulevana kautena Rastin kakkosjoukkueen tavoitteena on juosta sekä Jukolassa että Tiomilassa sadan joukkoon.

-Veikoissa meillä oli tapana vitsailla asialla, mutta nyt tuo tavoite on täyttä realismia. Sikäli lähden ensi kauteen uudesta tilanteesta, toteaa pää alaspäin selänvenytyspenkissä roikkuva Fincke.

Kalevan Rastin menestyksekäs suunnistuskesä sai jatkoa viikonloppuna eteläisessä Ruotsissa suunnistetussa ja perinteisesti kauden päätösristeilyn virkaa toimittavassa Smålandskavlenisssa Rastin kakkosjoukkueen sijoittuessa hienosti sijalle 30. Joukkueessa juoksivat Aaro Asikainen, Miika Hernelahti, Jere Pajunen, Ari-Pekka Kaivosaari ja Antti Nurmonen.

- Terveenä pysyessään tämä porukka muodostaa kakkosjoukkueen rungon myös ensi kesänä. Itse olen sitten muutaman muun kanssa taistelemassa niistä kahdesta paikasta, jatkaa Fincke spegulointiaan.

- Tarpeen tullen voimme nostaa myös ykkösjoukkueen juoksijoita kakkoseen. Sieltä on kasvamassa muutamia lupaavia juoksijoita joten tulevaisuus on turvattu.

Tällä hetkellä Kalevan Rastin kakkosjoukkueen juoksijat viettävät ylimenokautta. Harjoittelu alkaa heti ensi maanantaina.

6 kommenttia:

 1. Et sä mua syrjäytä, et pärjää edes painissa!

  -nurtsi-

  VastaaPoista
 2. Kaivosaari onkin sitten kakunpala.

  VastaaPoista
 3. hus lapset takas sinne totsin blogiin kommentoimaan..

  VastaaPoista
 4. hyvä että itseluottamusta vielä löytyy ja puhutaan kakkosen vahvistumisesta! v-m

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.