maanantai 19. lokakuuta 2009

Välimallin miehillä on välimallin ilmansuunnat - mulla se on: KAAKKO!

Tiistai on saapunut keskuuteemme. Tiistai on se päivä, jolloin heikot sortuvat. Tänään loppuvat sunnuntaina aloitetut dieetit, työinto ja tipattomuus. Paitsi minulla, olenhan tunnettu vahvasta luonteesta joka periytyy Kaakkois-Suomen ankarista luonnonolosuhteista. Itselleni tiistai on vähän semmoinen välimallin päivä, perusrutiinia josta loistokkuus on kaukana.

Tämä tiistai on kuitenkin spesiaalitapaus. Heti tuossa urheilulliset toimenpiteet suoritettuani suuntaan kalahommiin. Luvat on taskussa ja koukut teroitettuna. Tuskin sieltä mitään saa mutta onhan se muuten mukavaa toimintaa.

Perustiistaina ei oikeastaan tapahdu mitään erikoista. Kohokohtana ovat 4D - dokumentit. Olen niitä aina katsellut ja on kyllä laatukamaa. Mieleen ovat jääneet tietenkin penis- ja tissitrilogia. Muita hyviä ovat olleet:

ti 14.11.2006:
Gregg Valentinolla on mitattu maailman suurin hauislihas: halkaisijaltaan se oli 27 tuumaa (n. 68,5 cm). Valentino on myöskin avoimesti kertonut käyttäneensä anabolisia steroideja. Yhtenä päivänä hänen vasempaan hauikseensa pumppaamansa voimakas annostus aiheutti tulehduksen - ja hauis "räjähti".


ti 24.10.2006:
Meksikossa häntä pidetään lähes paholaisena ja vanhemmat naiset tekevät hänen edessään ristinmerkkejä: Jesus Manuel "Chuy" on kasvoiltaan erittäinen karvainen mies. Chuy potee hypertrichosis-nimistä, liikakarvaisuutta aiheuttavaa geneettistä tautia, "ihmissusi-syndroomaa". Samaa liikakarvaisuutta on myös hänen kahdella tyttärellään ja sukulaisillaan. Chuyn ainoa pitempiaikainen työpaikka on ollut sirkuksessa Los Angelesissa, mutta nyt hän haluaa palata kotiin Meksikoon perheensä luokse. Mutta löytyykö työpaikkaa, kun ulkomuoto on poikkeava?


ti 4.4.2006:
Miltä kuulostaisi, jos isäsi vaimo olisi vaimosi äiti? Onko kyse insestistä, kun sisar- tai velipuolet rakastuvat toisiinsa, vaikkeivät olekaan verisukulaisia? Miten ystävät suhtautuvat sisar- ja velipuolten seurusteluun, miten (Ison-Britannian) laki määrittelee alaikäisten sisar- ja velipuolten seurustelun? Jenna ja Gavin rakastuvat toisiinsa vanhempiensa avioiduttua ja aloittavat seksisuhteen, mikä kuohuttaa Jennan äidin tunteita. Tässä dokumentissa käsitellään tätä herkkää ja traumaattistakin aihetta myös muiden pariskuntien näkökulmasta. Tuotanto RDF

ti 21.3.2006:
Rintaliivien historiaa viktoriaanisista valaanluukorseteista tämän päivän Worderbra-liiveihin ja muihin pitsiunelmiin. Nykyään rintaliiviteollisuus on miljoonabisnestä, mikä suorastaan pakottaa yritykset palkkaamaan maailmankuuluja huippumalleja rintaliiviensä esittelijöiksi. MJM on palkannut uuden mallistonsa keulakuvaksi Rachel Hunterin, Rod Stewartin ex-vaimon, kun taas kuninkaallinen hovihankkija Rigby & Peller luottaa asiakkaiden henkilökohtaiseen opastamiseen täydellisesti sopivien liivien etsinnässä.

ti 20.2.2007:
Dokumentti miehistä, joiden seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu mielikuvituksen luomiin jättiläisnaisiin sekä tämän erikoisen fetissin ympärille kehittyneestä teollisuudesta. Kuinka ja kenen avulla nämä mahdottomasta haaveilevat fetisistit hakevat tyydytystä?

ti 1.5.2007:
Koirien nenäleikkaukset, ja kanien rasvaimut ovat tavallista arkea eläinten plastiikkakirurgiassa. Minkälaisiin äärimmäisyyksiin ihmiset ovat valmiita menemään, jotta lemmikkinsä olisivat täydellisiä?

ti 18.12.2007:
27-vuotias Lawrence kärsii peniksensä pienestä koosta. Lapsuudesta asti Lawrence on ollut vakuuttunut vehkeensä olevan liian pieni. Dokumentissa seurataan, kuinka kekseliäs Lawrence kokeilee kaikki konstit pumpusta pidennysleikkauksiin. Ohjelmassa kuullaan myös lähiomaisten ajatuksia miehen kiusallisesta kompleksista.

ti 15.1.2008:
Toinen osa joulukuussa nähdylle dokumentille 4D: Maailman pienin penis. Dokumentissa pienen peniksen ylpeä kantaja Lawrence jatkaa mielitabunsa rikkomista. Tällä kertaa Lawrence etsii rohkeita miehiä, jotka pystyisivät avoimesti puhumaan elimestään kameran edessä. Lopulta Lawrence tekee läpimurron ja järjestää valokuvanäyttelyn, penispotrettikokoelman.


ti 2.10.2007:
4D: Osta vaimo Venäjältä. Yli 25 000 venäläistä naista hakee vuosittain tulevaa aviomiestä parisuhdetoimistojen kautta. Miehet ovat enimmäkseen ulkomaalaisia, joten venäläisnaisten on usein muutettava rakkauden perässä vieraaseen maahan. Dokumentissa tavataan muun muassa 22-vuotias siperialainen Liuda ja lontoolainen David, jotka eivät puhu sanaakaan samaa kieltä - mutta aikovat mennä naimisiin siitä huolimatta.
(Telvis.fi)

Tänään näyttäis tulevan 4D: Seksiturismin salat. Hyvältä vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.